Kako saznajemo Ljubiša se nije odazivao na pozive suda i policije povodom prijave za uznemiravanje koju je protiv njega podnela pevačica Jovana Tipšin, i trenutno se nalazi u CZ-u u Beogradu gde čeka na razrešenje svog slučaja. 

Podsetimo, popularna pevačica Jovana Tipšin nedavno je prijavila svog bivšeg partnera zbog uznemiravanja koje je usledilo nakon njihovog raskida.

Ona je u prijavi navela da je nakon što su u novembru 2022. godine okončali vezu, njen bivši dečko koji je 13 godina mlađi ne prestaje da je uznemirava pretećim pozivima.

Printscreen

Jovana sa Ljubišom

Kako se navodilo u prijavi, noću joj je dolazio na vrata, slao i preteće poruke po život pa je zbog svoje bezbednosti slučaj prijavila.

Povodom cele priče ekipa informerovog portala kontaktirala je tada Ljubišu koji je negirao sve optužbe koje je na račun njegovog imena iznela pevačica.

– Nije bilo nikakvog uznemiravanja, to su gluposti. Jovana i ja smo živeli zajedno, bili smo dve godine i sedam meseci u vezi, to je bila velika ljubav. Nije nikada bilo nikakvih incidenata između nas, ako je “volim te” nešto ružno, onda je to,to. Raskinuli smo u novembru. Imam devojku sa kojom živim i srećan sam – rekao je Ljubiša tada za Informer.

Pokušali smo da dobijemo Ljubišu za komentar, ali je bio nedostupan na telefon.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst