Pevač Sloba Radanović je „ukrao“ duet koji su snimili Dara Bubamara i Željko Nikolić.

Pevačica Dara Bubamara i njen kolega Željko Nikolić doživeli su pravi šok kada je sinoć Sloba Radanović u svom šou „Pevaj sa mnom“ obavestio javnost da uskoro objavljuje pesmu koju su njih dvoje snimili pre tri godine!

Naime, Željko je kupio pesmu direktno od Marine i Raleta, ali je ipak dospela u ruke Radanovića!

Foto: TV Pink

 

Marina Tucaković i Rale su 2021. godine ponudili duet Dari Bubamari i Željku Nikoliću, koji je u to vreme bio neafirmisan. I Dari i njemu se pesma dopala, pa je Željko platio pesmu Marini i Raletu i snimili su je. Numera se zove „Infarkt moje duše“ i to je poslednja Marinina pesma. Željko dve godine sprema taj album, a sinoć je Sloba u svom šou najavio  da objavljuje baš tu pesmu i otpevao je deo – rekao je izvor za Informer.

Ovo nije prvi put da se dešava da muzičari koji pošteno plate pesme dožive ovakvu neprijatnost, a šta Sloba ima da kaže povodom toga što je objavljuje plagijat, ostaje nam da saznamo.

Kako pomenuta pesma zvuči u izvođenju Dare i Željka možete poslušati ispod. 

Verio se Vladan Savić! Pevač

sledeća vest

TV

Dinko Gruhonjić sprovodi mentalni terorizam! Tužilaštvo mora da pokrene postupke jer će ovakvo ponašanje pokrenuti lanac nasilja! Američko društvo je zapalo u dekadenciju, carstvo se bliži padu! Svi obaveštajni sistemi su pod vlašću duboke države! Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u „Info jutru“ govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u „Info jutru“ govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst