Uhvatila vas je panika jer niste na vreme obezdedili poklone i sada ne znate šta da radite. Prvo što je potrebno jeste da samo udahnete i vratite svoju smirenost, jer ipak ste vi kreativac koji uvek pokida sa najboljim darovima.

foto: Antonio Guillen Fernández / Panthermedia / Profimedia
foto: Antonio Guillen Fernández / Panthermedia / Profimedia

Ako preferirate da to bude unikatno, šaljivo i presvashodno kvalitetne komade odeće, onda je i te kako rešenje ispred nosa. U nastavku pogledajte neke od proizvoda koje smo izdvojili za vas koje već danas možete naručiti i iznenaditi nekoga!

Majica za tetku – TETKA INSTITUCIJA je 100% pamučna majica, odličnog kvaliteta štampe i idealan poklon za najdražu osobu u vašem životu. Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/ 442-05-02 svakog radnog dana, za samo 1.800 rsd.

Alpha odeća
foto: Promo

Majica Jednorog od 100 % pamuka je idealan poklon za osobe koje se osećaju magično i jedinstveno. Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/ 442-05-02 svakog radnog dana, za samo 1.800 rsd.

Alpha odeća
foto: Promo

Duks Horoskop je napravljen za sve one koji veruju i ne veruju u horoskop. Odličan je kao izgovor za nešto što ne želite uraditi. Pamučni duks, 100 % pamuk, duks sa kapuljačom i džepom na prednjoj strani, ranflom na dnu duksa i na rukavima. Porudžbinu izvršiti klikom OVDE ili pozivom na broj 011/ 442-05-02 svakog radnog dana, za samo 3.200 rsd.

Alpha odeća
foto: Promo

Duks Stay Wild je duks za sve one koji ne žele da ih svakodnevica tako jako prigrli. Za one koje vole da putuju, eksperimentišu i uživaju. Stvoren je za one koji vole prirodu, cveće i sve lepo što život nudi. Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02 svakog radnog dana, za samo 3.500 rsd.

Alpha odeća
foto: Promo

Duks Hokus Pokus je napravljen za sve nas i sve one koji ne mogu da funkcionišu bez kafe. Pogotovo za one za koje dan ne može da počne bez prve jake jutarnje kafe, kao i za one koji ne mogu da se fukisiraju bez nje. Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02 svakog radnog dana, za samo 3.500 rsd.

Alpha odeća
foto: Promo

Duks Christmas je duks koji je stvoren je za sve one ljude koji vole ušuškanost, toplinu i čari koju nam donose praznici. Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02 svakog radnog dana, za samo 3.500 rsd.

Alpha odeća
foto: Promo

* Klikom OVDE pogledajte sve dostupne modele.

Originalni tekst