Idealno mesto za beg sa užarenog asfalta, od nesnosne sparine i gradske vreve, svakako je mir vašeg planinskog kutka, vikendice ili apartmana u kojima ćete otpočeti svoj savršen odmor, gde ćete obnoviti energiju i napuniti baterije za nove životne izazove. Zato vam je nesumnjivo posebno važno da to vaše izuzetno mesto za opuštanje i predah od svakodnevice bude bezbedno i zaštićeno od svih rizika kojima tokom godine može biti izloženo.

САВРШЕН ОДМОР ПОЧИЊЕ ИЗВАН ГРАДСКЕ ВРЕВЕ

Foto: Shutterstock

Kompanija „Dunav osiguranje“, Glavna filijala osiguranja u Kraljevu, već dugi niz godina organizuje akciju osiguranja vikendica i stanova po promotivnim cenama na našoj poznatoj turističkoj destinaciji ‒ planini Kopaonik. Ovog leta akcija se sprovodi od 26. jula do 31. avgusta, a agenti osiguranja te kompanije obilaziće vikend-naselja od 2. do 4. avgusta, u vreme održavanja lokalne manifestacije Dani borovnice i verskog praznika Sveti Ilija, koji tradicionalno obeležavaju „stari“ kopaonički vikendaši.

Kompanija „Dunav osiguranje“ je za vlasnike vikendica i apartmana na ovoj prelepoj planini u akcijskom periodu pripremila popust od 10 posto uz mogućnost plaćanja premije na rate, kao i dodatne pogodnosti za one koji odluče da premiju plate odjednom.

Za vašu kuću ili apartman locirane na kopaoničkim padinama, te za stvari u njima, „Dunav osiguranje“ nudi pokriće od osnovnih rizika požara, udara groma, eksplozije (osim eksplozije od nuklearne energije), oluje, grada, pada letilice, poplave i bujice, snežne lavine, izlivanja vode iz instalacija, loma stakla, provalne krađe, razbojništva, obične krađe, teške krađe, obesti ili zle namere trećih lica. Još manje ćete brinuti o bezbednosti svoje mirne luke i utočišta od gradske vreve ugovaranjem osiguranja i od dopunskih rizika zemljotresa, loma instalacija, udara nepoznatog motornog vozila i opšte odgovornosti.

Ukoliko želite da svoju oazu spokoja i mira na Kopaoniku zaštitite „dunavskom“ polisom, zahtev možete uputiti Kompaniji „Dunav osiguranje“ na imejl adresu [email protected] ili besplatno pozvati Kontakt centar te kompanije na broj telefona 0800 386 286, čime možete dobiti i dodatne informacije o ovoj akciji, kao i o drugim vrstama osiguranja iz njene bogate ponude. Stručni, ljubazni i posvećeni agenti te kompanije daće vam najbolji savet koje pokriće da izaberete, a polisa osiguranja vikendica i nenastanjenih stanova „Dunav osiguranja“ garant je vašeg spokojnog, savršenog odmora u sigurnoj luci izvan gradske vreve.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst