Direktor kampanja pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović izjavio je da je bilo kakvo učestvovanje u ličnim raspravama, po medijima, samo skretanje pažnje sa važnijih tema za Srbiju, prenosi N1.

On je u u odgovoru potpredsednici Stranke slobode i pravde (SSP) Mariniki Tepić koja ga je optužila da koristi svaku priliku da napada opoziciju a pre svega SSP, kazao da ne želi da se bavi ličnim raspravama i da će se on i pokret čiji je član, fokusirati na teme koje su važne za Srbiju.

„Mislim da sve koji žele dobro Srbiji treba da zanimaju tri teme: izborna krađa, sprečavanje ekološkog uništavanja kroz iskopavanje litijuma i progon stanovištva i gašenje srpskih opština koje se sprema na Kosmetu“, naveo je Manojlović na društvenoj mreži Iks.

Trenutno mislim da sve koji žele dobro Srbiji treba da zanimaju tri teme.

1. Izborna krađa.

2. Sprečavanje ekološkog uništavanja kroz iskopavanje litijuma.

3. Progon stanovištva i gašenje srpskih opština koje se sprema na Kosmetu.

Bilo kakvo učestvovanje u ličnim raspravama…

— Savo Manojlovic (@SavoManojlovic) January 27, 2024

On je dodao da je „bilo kakvo učestvovanje u ličnim raspravama skretanja fokusa i pažnje“ i da ni on niti bilo ko drugi treba da bude bitniji od te tri teme.

Marinika Tepić je u intervjuu za dnevni list Danas kazala da Savo Manojlovića koristi „gotovo svaku priliku“ da napada opoziciju i predsednika SSP Dragana Đilasa, na način kako to rade „Vučićevi trbuhozborci i tabloidi“.

Post Views: 25

Originalni tekst