SAVO Milošević se nije proslavio na klupi reprezentacije Bosne i Hercegovine.

САВО, КАКО МОЖЕШ? Свештеник очитао лекцију Милошевићу: Репрезентација где псују четничку мајку са трибина не може бити моја

Foto: FK Partizan

Nacionalni tim beleži katastrofalne rezultate, a nekadašnji fudbaler Partizana čini sve da se dodvori tamošnjoj javnosti, ali ne ide. 

Nedavno je izjavio kako svi navijači Partizana, pa i on, uvek navijaju za Željezničar i Hajduk, kao i da je Bosna i Hercegovina njegova domovina. Zbog toga njegove izjave i javni nastupi izazivaju veliki broj reakcija u Federaciji BiH, ali i u Republici Srpskoj.

Srpski bogoslov, sveštenik SPC i redovni profesor na Bogoslovskom fakultetu u Foči, Darko Đogo govorio je o Miloševiću kao selektoru Bosne i Hercegovine.

– Savo Milošević vodi reprezentaciju, kao super… To je moja reprezentacija… Mogu da vam kažem. Ja sam voleo Savu Miloševića, navijač sam Partizana – rekao je Darko Đogo gostujući u podkastu “Rubikon” i nastavio:

– Ali hiljadu Sava Miloševića ne može da mi reprezentaciju zemlje koja je nastala na secesiji od moje zemlje… To jeste birokratije koja je nastala odvajajući se… I tribine na kojima se psuje i pljuje… Psuje majka četnička, ne može da učini mojom reprezentacijom!

Milošević je od dolaska na glupu Bosanaca upisao samo mršavu pobedu protiv Lihtenštajna, dok je doživeo poraze od Portugala, Luksembura i Slovačke, pa se nalazi na velikom udaru tamošnje javnosti.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv “Novak, pariske priče“. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst