Starleta Nataša Šavija je oprostila brutalno nasilje Stefanu Kariću koji joj je navodno polomio jagodičnu kost, a sada je sa njegovim ocem Osmanom najavila večeru što je izazvalo pravu buru na društvenim mrežama!

Nataša, čije je lice bilo potpuno izdeformisano nakon brutalnih batina, odmah nakon pomenutog incidenta je podigla celu javnost na noge kako bi svi osudili Karića i ovaj jeziv čin nasilja.

Foto: Miloš Rafailović

 

Kada mu sud nije izrekao očekivanu zabranu prilaska, Šavija se na društvenim mrežama žalila na pravosudne organe i njihovu odluku, a mnoge žene koje su doživele nasilje su joj pružile podršku.

U medijski rat koji su Nataša i Stefan mesecima vodili uključio se i njegov otac Osman, ali je Karićima prešla i preko batina i preko prozivki na njen račun.

Foto: Miloš Rafailović, Zoran Sinko

 

Ne samo da se ponaša kao da se ništa nije dogodilo, već je iskoristila priliku da vređa sve one koji su je do juče podržavali, o čemu svedoči njena poslednja objava.

Foto: Printscreen/Instagram

 

E, ljudi, znate šta? Osman i ja dogovaramo uskoro viđanje na kafi, večeri… Tako da vam šaljem selfi, obavezno – napisala je ona na Instagramu i dodala:

Hteli ste bezobrazluk? Pa dobićete ga. Ona stara, bezobrazna Šavija, koju zabole baš uvo šta vi mislite se vraća na velika vrata. Slobodno me pljujte, jedite go?na, mislite šta hoćete, je*e mi se! Niste niko i ništa.

Sada je odjednom ne zanima ko šta misli i ne smeta joj da je prozivaju, jer je njena dojučerašnja podrška – “niko i ništa”.

Zbog ovog skandaloznog čina i reči, Natašu su žestoko osudili na društvenim mrežama.

Foto: Printscreen/Twitter

 

“Kakva budaletina majko mila… Jadni roditelji sa ovakvom budalom i njih izvređa Osman, ova će se na kraju iz*ebati sa njim…”“Ovo treba na ulici pljunuti, ako sme uopšte da izađe na ulicu…”“Muško koje digne ruku na ženu, nije više muško! Ona, dobiće opet i biće još gore! Jbg. To je istina. Ona je budala!”, “Zaslužuju jedno drugo… Šta reći osim toga?” “Imbecil i budala”– bili su samo neki od komentara besnih korisnika drušvene mreže X, odnosno bivšeg Tvitera.

Ništa bolje nije prošla ni na Instagramu .

“Pa dobro, ima još jedno oko, za drugi put… Joj kad skontam da je neko ovo žalio!”, “Kakav si ti retard. Sama sebe ponižavaš, a i vidim navikla si na to”, “Kako ceniš sebe tako će te i drugi ceniti. Tako da, iz priloženog, samo će želeti da te jeb*u, a ne i da te vole”, “E, glupačo! Nikada i ništa tebe neće opametiti” – pisali su instagrameri.

Kao neko ko je poznata ličnost, Nataša je ovim činom poslala pogrešnu poruku u javnost, ali ćemo vas mi ipak podsetiti da preko nasilja ne treba preći, već ga treba prijaviti i osuditi na svaki mogući način.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici – SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Šavija pljunula u lice žrtvama nasilja! Starleta najavila večeru sa Karićem, brzo zaboravila batine!

sledeća vest

Originalni tekst