Nataša Šavija danima se prepucava sa Stefanom Karićem putem društvenih mreža, a sada je obelodanila da postoji snimak na kojem se vidi kako bivši zadrugar tuče drugu devojku.

Kako je Šavija napisala, Stefan je ispred jednog poznatog beogradskog restorana tukao devojku, a nadzorne kamere su sve snimile:

Foto: Miloš Rafailović

 

– Kad smo kod nadzornih kamera, hoćeš ti onaj snimak ispred restorana gde si tukao devojku? Znaš i koju – napisala je Nataša koja, očigledno, ima informacije koje bi Kariću mogle da otežaju već tešku situaciju.

Foto: Instagram prntscreen/natasa.savija

 

Podsetimo, Stefan Karić osumnjičen je za prebijanje starlete Nataše Šavije u noći između 30. aprila i 1. maja kada je ona završila u KC “Vojvodina” sa prelomom jagodične kosti. Kako je Nataša navela, incident se dogodio u etno selu na Fruškoj Gori gde su zajedno bili na jednoj svadbi. Karić se nakon toga nije pojavljivao u policiji tri dana, a potom je došao sa advokatom i dao izjavu. Njemu je tada određen pritvor u trajanju do 30 dana, a potom je izašao kako bi se branio sa slobode.

Foto: Insajder

Nataša tvrdi da postoji snimak na kojem se vidi kako Stefan bije drugu devojku

Njih dvoje poslednjih dana optužuju se na društvenim mrežama na kojima je Stefan izjavio da je Nataša bila pod dejstvom narkotika kobne večeri, ali nije objasnio kakve to veze ima s njenim prebijanjem.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici – SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Sport

Detonacija! Zvezda dovodi pojačanje iz NBA!

BOMBA!

Detonacija! Zvezda dovodi pojačanje iz NBA!

Odjeknula je vest u košarkaškom svetu da je na pomolu veliko pojačanje za Crvenu zvezdu. NBA as Marko Simonović napustio je Čikago Bulse i slobodan je u izvoru nove sredine, a po svemu sudeći on će se uputiti u Beograd.

Vildoza mora na sud! Poznat i datum! Ne daju se Srbi! Još tinja nada za Fajnal-ejt!

Originalni tekst