Čuveni košarkaš Vlade Divac navodno je prebio bivšeg fudbalera Nišu Saveljića krajem decembra prošle godine na Vračaru, u restoranu koji je u vlasništvu Dejana Bodiroge, a do okršaja je došlo zbog toga što se ćerka zvezde NBA lige, Petra, požalila ocu da joj njegov prijatelj šalje poruke preko Instagrama i da joj se nabacuje.

Kako tvrde dobro obavešteni izvori, Niša je Petri pisao da je porasla, kako je lepa i pitao ju je da se vide. Znajući ga kao prijatelja njenog oca, bila je u šoku. Odmah je sve rekla tati i pokazala mu poruke.

Sada se nakon svega što se desilo oglasila i Ana Divac na društvenoj mreži Tviter i napisala:

– Ne želim ja da pišem o tome. Ali jedno od gorih iskustava u životu, a nije baš da me život štedeo od groznih iskustava. Manijak klasični i po potvrdi stručnih lica.

ana-divac-tvit

Saveljić pokušava da izgladi odnose sa porodicom Divac

Niša Saveljić želi da mu bivši košarkaš oprosti što je slao poruke njegovoj ćerki Petri.

– Niša se odmah pokajao i hteo da se lično izvini Divcu, ali Vlade ne želi da ga vidi. Bio je besan i govorio kako Nišu nije sramota da šalje poruke Petri koju zna još kada je bila dete. Niša je kasnije preko zajedničkih prijatelja slao poruke izvinjenja, ali Divac ne želi da čuje. Prijatelji su pokušavali da stišaju strasti između Divca i Niše i da ih pomire, ali od toga nema ništa. Divac je ljut i kaže da je Niša za njega završio za sva vremena – kaže izvor Blica.

Slavni košarkaš Vlade Divac i njegova supruga Snežana imaju troje dece – sinove Matiju i Luku i ćerku Petru, koju su usvojili kada je bila šestomesečna beba.

Petra ne voli mnogo da se eksponira kao ćerka poznatih roditelja, umesto fensi krpica i šminke više je zanimaju motori, a umesto fotki iz ludog provoda – ona na društvene mreže radije kači fotke sa svojom porodicom.

Petra koja je već duže vreme u vezi sa Mihajlom Veruovićem, živi na relaciji Srbija-Amerika i pre nekoliko godina otvorila je svoj lični blog, gde piše o sebi, članovima porodice, školovanju, kao i o tome kako vidi svet iz svoje perspektive.

– Ljudi me često pitaju kako je to imati dve mame i dve tate. Nemam po dva roditelja, imam samo moju mamu i mog tatu. Ljude koji su me odgajili i učinili da postanem nezavisna, inteligentna i jaka devojka. Zatim, imam i biološku majku, ženu koja me je rodila i kojoj ću biti večno zahvalna za to što sam danas okružena pravim ljudima. Ne znam ništa o ženi koja me je rodila, a ni o mom biološkom ocu i nisam u kontaktu sa njima. Volela bih da ih upoznam jednog dana, ali mi se ne žuri. Često mi kroz glavu prolaze pitanja da li ličim na nekoga od njih dvoje i imam li neke njihove osobine – napisala je svojevremeno Petra na svom blogu.

Petra Divac „i nije neka riba“, ali Saveljić je „mnogo dobar frajer“

Original Article

(Visited 2 times, 1 visits today)