Na zajedničkom profilu Save i Adriane pojavio se snimak na koje se vidi kako oni grle i ljube tek rođenu naslednicu.

Adriana Kadar, snajka Teodore Džehverović porodila se i na svet donela devojčicu kojoj su ona i njen partner, Sava Džehverović dali ime Dorotea.

Na njihovom Instagram profilu osvanuo je video na kojem je Sava snimio kako su izgledale pripreme za porođaj, kao i trenutak kada su videli svoju ćerkicu.

Foto: Instagram printscreen/nobasiccouple

 

U jednom delu klipa možemo videti kako uplakani Sava i Adriana grle i ljube tek rođenu Doroteu. 

Džehverović se potom oglasio na svom Instagramu i istakao da bi svaki muškarac trebalo da prisustvuje porođaju.

– Svaki muškarac treba da prisustvuje porođaju! Tek onda će znati da stvarno ceni svoju ženu – napisao je Sava na pomenutoj mreži.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst