Marija Veljković ima savršen autfit za novogodišnju noć.

foto: Printscreen/Instagram/ mare.veljkovic
foto: Printscreen/Instagram/ mare.veljkovic

Marija Veljković je poznata po svom besprekornom izgledu i odevnim kombinacijama koje svojom svedenošću i originalnošću privlače pažnju na svakom koraku.

Ovoga puta, Marija se odlučila za monohromatsku kombinaciju i poslužila nam kao idealna inspiracija šta obući za novogodišnju noć.

Voditeljka je ponela glamuroznu i elegantnu satensku haljinu u kraljevsko plavoj boji.

Osim predivne boje, interesantan kroj je ono što je ovu haljinu učinio još lepšom.

Specifičan izrez na grudima i nabori koje inače pravi saten uz dubiki šlic koji je dosezao do pola butine učinili su da Marijina figura deluje još vitkije i da njene zgodne noge dođu još više do izražaja.

Uz ovakvu haljinu koja je apsolutni favorit za svaku svečanu priliku, voditeljka je odabrala špic plave cipele, a pored haljine ono što je “ukralo” šou jeste definitivno nakit.

Naime,viseće minđuše sa plavim detaljima i masivna, široka ogrlica sa plavim detaljima su na pravi način zaokružili ovaj autfit.

Na kraju, mejkap je pratio monohromatski izgled cele kombinacije te je oči istakla plavom senkom, a što se tiče frizure, kosu je podigla u visoku punđu i ostavila nekoliko pramenova da padaju nonšalantno niz lice.

Kako vam se dopada?

Originalni tekst