Brat Novaka Đokovića, Đorđe, proslavio je rođendan danas, a supruga Saška potrudila se da ga iznenadi. Žena mladog Đokovića objavila je video snimak njihove romantične večeri, te pokazala kako su uživali

Saška je otkrila da su najpre otišli na masažu, da bi potom večerali, a tada je Đorđe napisao tri želje i pustio ih balonom da odlete. Ali rođendanskom iznenađenju tu nije bio kraj i usledio je najlepši deo večeri.

Naime, nakon masaže i večere, Saška je supruga odvela u bioskop na otvorenom gde su gledali njihov omiljeni film “Beležnicu”. 

Foto: Instagram prntscreen/saskaveselinov

 

Ni njihov sin, mali Aleksandar, nije izostao sa tatinog rođendanskog slavlja i on bio pravi “poklon” za Đoleta jer je nosio bodi sa natpisom:”Srećan rođendan, tata”.

Foto: Instagram prntscreen/saskaveselinov

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst