Opšte poznato je da su Saša Popović i Lepa Brena, tokom turneje u Bugarskoj, posetili čuvenu Baba Vangu.

Saša Popović je u više navrata govorio o poseti vidovitoj Vangi, a u jednom intervjuu je ispričao i kako je njihov susret izgledao, pa je priznao i da mu je baba otkrila kada i kako će umreti.

Kako je ispričao direktor „Granda“, Vanga mu je prvo rekla kako će se grupa „Slatki greh“ raspasti za godinu dana, iako su onu u tom trenutku žarili i palili širom bivše Juge i bili najpopularniji bend.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Bili smo kod Vange pokojne. Tačno je to rekla! Ja kad sam seo ispred nje ona je samo rekla: „Skini naočare“. Ja kažem: „Ne nosim naočare“, a ona kaže: „Sad ću te izbaciti napolje, skini naočare“. Rekla je: „Deco, ovo je divno, sve je lepo, ali vi sledeće godine više nećete postojati“. I onda mi je rekla ceo život… Aj sad da na pričam. Sve mi je rekla šta će da bude i kako će da bude, i tačno kako mi je rekla… Čak me je i pitala: „Hoćeš da ti kažem kada ćeš umreti?“ – rekao je Popović.

Foto: printscreen

 

– Ja sam bio radoznao i rekao sam joj: „Ajde kada si mi već sve rekla, reci i kada ću umreti.“ Vanga mi je samo rekla da ću preminuti u 86. godini, prirodnom smrću. Lećiću da spavam i više se neću probuditi. To je strašno. Kada budem napunio 86. godina neću ni spavati, svaki dan ću se pitati da li ću ujutru ostati živ – rekao je Saša u jednoj emisiji na „Una“ TV.

Snežana Đurišić završila u Urgentnom: Pevačica hitno dojurila u bolnicu, evo šta se dešava

sledeća vest

Originalni tekst