Saša je na sva usta hvalio Suzanin album na kom je okupio vrsnu ekipu autora od pokojne Marine Tucaković, pa sve do Gorana Ratkovića Raleta, ali nijedna pesma se nije zavrtela, niti je pridobila simpatije publike.

ATAIMAGES

 

Dueti za koje su tipovali da će se dosta slušati i biti popularni – pesme sa Viki Miljković, Sašom Matićem i Peđom Medenicom nisu zaživele.

printscreen

 

Saša je bio Suzani oduvek najveća podrška za sve. Uvek je okupljao najbolji tim saradnika za snimanje pesama i albuma, nije pitao za cenu, ali poslednji album nije postigao nikakav uspeh. Suzana se i ne trudi toliko oko karijere, ranije je uvek Saša forsirao sve i terao je da se probija na estradi, ali je sad shvatio da nema poente ulagati u nešto što neće doneti nikakav profit – priča izvor blizak Popoviću i otkriva dalje da se Suzana navodno posvađala s njim kad je odbio da joj pomogne.

ATAIMAGES

 

Njoj nije bilo pravo kad je Saša rekao da nije pametno da snimi singl. Objasnio joj je da će to da bude aktuelna vest dan, dva i da će opet pesma da padne u zaborav jer ni ceo album nije mogao da se zavrti. Rekao je da je milione uložio u nju i da je bolje da se bavi nečim drugim jer na estradi sad prolazi nešto drugo – ispričao je dobro obavešten izvor. 

Printscreen You Tube

 

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst