U javnosti se već duže vrijeme spekuliše koliko zapravo novca ima donedavni vlasnik Granda, za koga je Đorđe David rekao u emsiji „Show se nastavlja“ da ga podsjeća na Paju Patka.

Kako je sada Popović istakao, od Granda je najviše profitirao 2019. godine kada ga je prodao.

– Grand je najviše zaradio kada smo Brena i ja prodali Grand i nagruvali smo je da bude najberićetnija. Od 2001. kada su bili albumi Ceca, Šaban, Mile Kitić, Stoja, Jana… To je bilo ludilo. Godine 2005. smo dogovorili sa kioscima prodaju. Period između 2001. i 2007. bio je najberićetniji kada je prodaja u pitanju – rekao je Popović i dodao:

– Ja sam predložio produkciju, Brena je sve to lijepo prihvatila. Nikada se nije miješala u to, ali sam se oko ključnih stvari uvijek konsultovao sa njom – otkriva Popović.

Na pitanje da li se nekada posvađao sa Brenom, Popović je iskreno odgovorio:

– Ko da se posvađa?! Brena i ja?! Brena i ja se nikada nismo posvađali od kada je onda došla u bend. To ne može da se desi, nemoguće. Mi radimo 42 godine zajedno, Brena i Boba su moji vjenčani kumovi, to je zaključak – kaže Popović.

Kada je Saša Popović u pitanju, ljudi najčešće pretražuju zidanje zgrada, automobili i bogatstvo.

– Kao penzioner morao sam nečim da se bavim, pa sam riješio da zidam zgrade. Pa prodali smo firmu Brena i ja, morali smo da uložimo negdje. Kupio sam plac preko puta moje zgrade – kaže Popović, koji kaže da su mu strast automobili.

– Volim automobile, uvijek sam vozio dobre automobile – rekao je Saša.

Za termin „Saša Popović bogatstvo“ direktor Granda je prokomentarisao da se on nalazi da donjoj ljestvici milionera.

– Kad uzmete kakvih milionera ima u Srbiji, ja sam tu na donjoj ljestvici. Ako uzmete da sam prvi put profesionalno svirao prije 50 godina. Kada uzmete da sam svirao u najpopularnijem bendu u staroj Jugoslaviji… Potpuno je prirodno i normalno da sam zaradio – kaže Popović.

(Express/Grand)

Originalni tekst