Kako je u par navrata ispričala, imala je veliku želju je da učestvuje potpuno besplatno, samo zarad projekta koji joj jako dopao.

– Ja sam pozvala Sašu Popovića, ponudila sam se da budem umesto bivše članice u žiriju, ali se on nije javio, nije odgovorio. Posle sam saznala da je imao operaciju oka, pa se možda zato nije javio. Rekla sam da sam tu drugarski, potpuno besplatno, bez bilo kakve nadoknade, da napravimo šou. Mislim da bi trebalo da promene nešto, ubace nekog ko bi im napravio da bude interesantnije – rekla je Maja Nikolić za Skandal, pa se, između ostalog, osvrnula na koleginicu Gocu Tržan, sa kojom je imala okršaj pre nekoliko godina. 

ATA Images

 

Tada je Goca detetu koje je pevalo Nikolićkinu pesmu rekla da je pesma dosadna i da treba da je promeni, što je Nikolićka dočekala na nož.

To je nevaspitano. I ja sam bila u žiriju, pa nikad nisam rekla nekome da ne peva nečiju pesmu. Nije kolegijalno, a ona nije kompetentna da komentariše. Ne znam kako je nije sramota da tim komentarom ponižava nekog ko peva bolje od nje. Iz svega toga sam zaključila da je ljubomorna, mnogo je umislila – rekla je pevačica za Skandal.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst