Saša Popović bio je veliki zavodnik, a malo ko zna da je davno zaveo pjevačicu Zlatu Petrović koja je otkrila detalje veze.

Neda Ukraden je u svojoj knjizi “Zora je svanula” otkrila da je svojevremeno bila u vezi sa Sašom Popovićem, kao i da je Lepa Brena bila ljubomorna na nju, a odmah nakon njihovog raskida u ljubavnoj vezi sa Sašom bila je pjevačica Zlata Petrović. Iako nikada nisu krili da su bili zajedno, o detaljima nisu javno govorili.

Njih dvoje se često sjete tog perioda, čak i pred suprugom Saše Popovića Suzanom Jovanović, kojoj nikada nije smetala njihova veza. Zlata je svojevremeno otkrila da se poljubac između nje i Popovića desio, 1991. godine.

“On je kod Cece došao s koncerta Harisa Džinovića, i to s jednom poznatom pjevačicom s kojom se tada zabavljao. Ja sam taj dan bila kuma na svadbi u Vršcu i moja drugarica Milica mi kaže: ‘Ajde, bre, Zlato, da svratimo malo. Sigurno je ludo’. Ja joj na to odgovorim: ‘Ma, gdje sad da idem tamo ovako raščupana, umazana, šminka mi se pokvarila’. Bila sam nikakva jer sam cijeli dan đipala na svadbi i samo mi je to falilo da u pet ujutro idem na još jedno veselje. Ali, eto, ubijedi ona mene i mi svratismo”, prisjetila se Zlata jednom prilikom i istakla da je ta noć bila najljepša u njenom životu.

“Ulazimo nas dvije i prvi koga sam ugledala bio je Popović. Kao grom da me je opalio posred stomaka. Vidim ja neka igra oko njega, a on zvrlji u mene, pa su mu i cvikeri spali na nos. Namjesti on naočare i nastavi da blene, a i ja u njega. Krenem u toalet, a on za mnom. Zaustavio me je ispred vrata i pohvalio da lijepo izgledam, ali da mi nešto fali. Upitam ga šta to meni fali, a on ko iz topa kaže: ‘Da se prezivaš Popović’. Poslao je on tu pjevačicu kući i sjeo pored mene, tu smo razmijenili broj fiksnog telefona, nakon čega me je mjesec dana jurio”, rekla je ona tada i dodala:

“Izveo me je u jedan hotel na večeru. To je bio spektakl. Poručila sam rakijicu i pileću džigericu u slaninici i to ga je oduševilo. Otkrio mi je da se zabavljao s nekom budalom koja je ukočena i samo je tražila da je vodi na škampe, pa je on ostajao gladan. Toliko se zaljubio u mene da nijedan dan nije mogao da prođe a da se mi ne vidimo. Bio je divan, posvećen, pažljiv. Drago mi je što smo i danas veliki prijatelji. Mnogo volim i cijenim njegovu suprugu, a Sale je veliki profesionalac i najbolji čovjek na svijetu”, poručila je pjevačica i otkrila kakav je bio u krevetu.

“Sale i ja smo bili dvije godine zajedno. Mislim da je on tad bio direktor ‘Zama’ i radio je sa ‘Slatkim grehom’. Viđali smo se kad smo bili u prilici, često i kod njega u Novom Sadu. Ma on je bio i ostao predivan. Takav čovjek se više ne rađa, majke mi moje. Pored njega sam se osjećala kao princeza. On je vatra u krevetu! Jao, šta pričam?! Nikada mi nije bilo bitno da li je u krevetu dobar ili loš. Muškarci me nikada nisu privlačili po tome kakvi su u krevetu. Voljela sam njihove osobine, a Sale je pripadao mojoj energiji”, izjavila je pjevačica koja se nakon ove veze udala za voditelja Zorana Pejića, s kojim ima sina Jovana.

Zlata je tada otkrila i da je Lepa Brena sa Sašom dojurila iz Bugarske da vidi ko je djevojka njenog prijatelja.

“U Bugarskoj je trebalo da ostanu skoro mjesec dana. Međutim, Popović je toliko odlijepio za mnom da je poslije dva dana tražio da se vrati za Srbiju da me vidi. Brena je bila u čudu, morala je i ona da dođe da bi vidjela za kim je to njen najbolji drug izgubio glavu. Tada sam živjela u maloj kućici od 30 kvadrata, po kojoj su miševi išli. Došli oni, a ja se šlogirala. Spremila sam pasulj i sa majkom ih ugostila u svom skromnom domu. O Breni sam mislila da ona ima drugi mozak, taj neki na dugme koji se pritisne i onda funkcioniše, bila sam sigurna da ona ne p.ški, da nema sekiraciju, da je nestvarna. Ali kad sam vidjela koliko je ona normalna, tako velika, a obična, oduševila sam se”, zaključila je Zlata.

(express/kurir)

The post Saša Popović je vatra u krevetu, smuvao me je ispred toaleta: Zlata Petrović otkrila sve detalje veze appeared first on Express.

Original Article