Dragana Katić važi za jednu od najuspješnijih, ali i najljepših TV voditeljica, a iza nje je dugačko radno iskustvo i bogata karijera.

Uspješna voditeljica svoje prvo radno iskustvo stekla je na RTV Beograd gdje je sticajem okolnosti dobila priliku da novim angažmanom upozna Lepu Brenu, ali i vlasnika „Grand produkcije“ Sašu Popovića koji joj je, bez pardona, kako sama kaže, tražio da se skine na prvom razgovoru!

– Naše kolege Zorica Konić i Munja su pričali sa Brenom i Sašom, koji su tada planirali da osnuju svoju produkciju. Oni su me i obavijestili o tome, također su me predložili Saletu, a on se složio s tim, bez obzira što svi pričaju kako sam mnogo debela od porođaja – ispričala je ona svojevremeno i otkrila šokantne detalj sa prvog razgovora sa Popovićem.

– Jedva ga je Zorica ubijedila da me pozove, ali mi je naglasila da obučem minić, a preko nešto široko i dugo da Sale ne vidi da sam debela! I odem ja, obučem se kako mi je rekla. Našli smo se kod Saleta i njegove Suzane u kući – rekla je voditeljica i dodala:

– Dočekuju oni mene na vratima, a ja u širokoj bundi! I Saša kaže: „Ajde da se skineš“, i ja se skinem, a on vikne: „Jao, što lažu! Super si riba. Svi su rekli da si mnogo debela! Super izgledaš!“ I tada smo započeli saradnju, koja i danas traje – otkrila je Dragana.

Katićeva ne krije da je bilo veoma teško doći do čelnika „Grand“ televizije, ali i da je bila na meti predrasuda zbog kilaže koju je dobila tokom trudnoće, u kojoj je dobila blizance.

Još jedan u nizu neobičnih zahtjeva tokom njene 29 godina duge karijere odvio se i na RTV Beograd, na kojoj je imala prvi kontakt s kamerom.

– Na jednom od prvih snimanja kostimografkinja mi je prišla i zamolila me da skinem nausnice, zbog kojih me ne snimaju u prvom planu! I ja u šoku! Kao, šta su nausnice! Pojma nisam imala šta mi kaže, a ona mi priča diskretno: „Pa, kao te dlačice“. I onda me je kostimografkinja vodila kod svoje kozmetičarke – prisjetila se voditeljica emisije „Nikad nije kasno“.

Iako je iza nje 29 godina duga karijera Dragana nikada nije koristila bolovanje, sem kada je bila u drugom stanju.

– Išla sam iz projekta u projekat, nikad nisam imala problema. Bila sam tražena, uvijek sam bila surovi profesionalac i zato su htjeli baš mene da angažuju. Mene su roditelji naučili da nikada ne pljujem u bunar s kog vodu pijem – objasnila je Dragana.

(Express/Grand)

OVA ŽENA NIKAKO NE STARI: Dragana Katić u elegantnoj kombinaciji

The post Saša Popović je tražio da se skinem i rekao mi da sam dobra riba: Dragana Katić o početku karijere appeared first on Express.

Original Article