Žestok sukob Marije Šerifović i Viki Miljković obilježiće novu epizodu „Zvezde Granda“, a riječi koje su izgovorile jedna drugoj ostavile su sve u šoku. Nesvakidašnja situacija se dogodila i sa Draganom Kojićem Kebom, a nakon toga je morao da reaguje Saša Popović.

Jedan nastup izazvao je pravu polemiku u žiriju, a Marija nije mogla da prešuti na Violetine opaske, pa je u jednom momentu rekla sve ono što joj leži na duši.

-Ona ne treba da sjedi ovdje! Ona je gluha! Pa to je stvarno, to je nonsens. To ne može da kaže normalna osoba – rekla je Marija vidno bijesna.

U „Zvezdama Granda“ dogodila se nikad viđena scena na koju je Saša Popović morao burno da reaguje. Situacija koja se odiglara ostaće upamćena u televizijskom svetu još dugo. Naime, Keba je kihnuo dok mu je mikrofon još uvijek bio uključen, a ovo je nasmijalo sve do suza, dok je kreativni direktor „Granda“ ostao bez riječi.

-Prvi put vidim širokopojasno kihanje. Je l’ si ti lud Kebo, da nam izbiješ zvučnike ovdje? Ja sam prvi put sada za 20 godina video da je neko kihnuo u otvoren mikrofon, majke mi – kazao je kroz smijeh Sale.

Popović je potom pozvao u pomoć ostale u studiju kako bi emisija mogla biti nesmetano nastavljena, dok se sve vrijeme čudio Kebinom postupku.

-Ako ima neka čistačica da obriše pod ovdje jer je dobacio na dva metra – dodao je Saša.

(Express / Pink.rs)

Originalni tekst