Pevač Saša Kovačević pre oko mesec dana bio je hospitalizovan zbog virusa s kojim se jedva izborio, a tom prilikom izgubio je dosta kilograma zbog čega su mnogi bili iznenađeni kada su ga videli.

Saša se pre nekoliko dana pojavio na konferenciji za novinare sa koleginicom Natašom Bekvalac, a tada je izjavio da je dobar kuvar, te da bi pevačici spremio ukusno jelo:

Foto: ATA Images

 

– Verovatno bih morao da vidim šta su njeni apetiti. Mi se uglavnom baziramo na nekoj zdravoj ishrani, tako da kapiram da ne bih mogao da budem nešto preterano kreativan i produktivan, ali piletina sa povrćem je uvek dobar izbor – rekao je Kovačević.

Foto: E stock

 

Prethodnih mesec dana imao je zdravstvene probleme zbog kojih se povukao iz javnosti i neko vreme proveo u bolnici. Vidno je oslabio, a rekao je i kako se sada oseća:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

– Jedno 5 kg sam spustio, ali to nije nešto što je bitno koliko je bitno samo zdravlje. Osećam se dobro, krenuo sam da radim pre jedno 10 fana i snimio dva spota što govori u prilog tome da sam dobro i da je energija na nivou. Prethodne četiri nedelje su mi omogućile da se malo odmorim i sada se vraćam sa boljim raspoloženjem i drugačijom energijom. Dobro se osećam i napadam baš jako.

Na pitanje da li je u mladosti pravio neke nestašluke i ludorijie i da li ih pravi i sada pevač je odgovorio:

– Da. Bez obzira što sam već u godinama kada to ne bi trebalo da se toleriše, ali da.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst