Saša Kapor otvorio je dušu o sujeti na estrdi za koju tvrdi da je i tek kako prisutna, ali i porodici i supruzi Nikolini koje za njega predstavljaju stub života.

Kada se maštao o tome da postane poznat pjevač, Saša Kapor imao je potpuno drugačiju sliku o estradnom svijetu, koja mu je ubrzo srušena kada se prijavio za „Zvezde Granda“ i uvidio sve mane koje publika nema prilike da vidi u medijima.

– Ima dosta sujete. Sa tim sam se sureo na samim počecima kada je krenulo takmičenje za „Zvezde Granda“ u sezoni 2008/2009. Jednom prilikom sam čak izjavio kako nisam tako zamišljao taj estradni svijet i da sam ga zamišljao ljepše jer se tako predstavlja i boji u ružičasto, a nije tako. Ne generalizujem, ali opet i tu kao i u svačemu dijelim ljude na dobre i na loše–  kaže pjevač za koga je takmičenje bilo nevjerovatno iskustvo iz koga je mnogo naučio kako o dobrom tako i o lošem.

Foto: Munja

– „Zvezde Granda“ su dragocjeno životno iskustvo koje te oblikuje. Susrećeš se sa raznim stvarima i ljudima, sa pravim prijateljstvima, sa lažnim prijateljstvima, sa zdravim i dobrim namjerama, sa lošim namjerama, ali sve to čini život. Čovjek pravi greške, nekome vjeruješ više i na kraju se ispostavi da nije bila dobra namjera, ali to te učini mudrijim i iskusinijim za naredni duration- tvrdi Kapor.

Jedna od najljepših stvari koje su mu se desile u takmičenju bilo je i upoznavanje Nikoline sa kojom danas uživa u skladnom braku koji su upotpunili njihova djeca.

– Mir su porodični trenuci i to je moja oaza mira i tu crpim pozitivnu energiju. Kada dvoje imaju istu suštinu, isti pogeld na svijet to nije teško. Mi nismo skandalozne osobe, da živimo duplim životima. Takvi smo kakvi smo, isti nam je pogled i porodica nam je stub svega i to je nešto što ne bismo dozvolili da nam se uruši u bilo kom trenutku iskren je Saša.

(Particular/ Huge)

Originalni tekst