Saša Joksimović šokirao je objavom da se razvodi od supruge Nevene, a onda je još više šokirao novim oglašavanjem.

Joksimović je najpre sve iznenadio kada je napisao da se razvodi:

– Svako svojim afinitetima i dosta je bilo. Budi najbolja mama našem Iliji, a neću ni ja biti loš tata. No comment” – napisao je glumac, a potom obrisao objavu.

Foto: Instagram prntscreen/sasajoksimovic_official

 

Nakon toga nije želeo da komentariše temu razvoda, a sada je progovorio i otkrio pozadinu svega.

– Desilo se to da se napravila priča o razvodu preko “Instagrama”. Malo je glupo na taj način okončati život koji je trajao 22 godine. Kad se posvađamo ili sporečkamo, imamo internu šalu da kažemo: “Izvini se, inače sad stavljam na stori”. Moj telefon se razbio i ta objava je “visila” dva sata bez preke potrebe – rekao je on, i na pitanje da li je taj potez bio ishitren i plod nesporazuma, on je kratko odgovorio “Da”.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Saša je otkrio kako je njegova supruga reagovala kada je videla u medijima da se proširila priča o njihovom razvodu.

– Još više se iznervirala. Mislim da joj je preseo odmor – rekao je on, i otkrio gde su bili kada je njegov potez naveo sve da pomisle da se razvode:

– Da je bila ovde, verovatno se ne bi ni desilo. Mi smo kulturan par da se na taj način “spuštamo”. Zapravo, ja sam joj spremao jedno veliko iznenađenje i, nažalost, baš je iznenadio – nečim što se promenilo za 180 stepeni. Izvini, ljubo. Tako se zovemo. A “bu” je skraćenica od “bubavi” već 22 godine. Preraslo je u “bu” i “ljubo”.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst