Saša Popović u mladosti je važio za velikog zavodnika, a prije mnogo godina zaveo je pjevačicu Zlatu Petrović.

Pjevačica je uvijek otvoreno govorila o njihovoj davnoj romansi, a sada je na jednoj Instagram stranica osvanula njihova fotografija iz mlađih dana. Naime, njih dvoje su se popeli na prilično visoke merdevine i zapjevali, a oboje su poznati po tome da vole da zabave publiku.

Saša je bio u bijelim pantalonama i košulji iste boje sa šarama, dok ga je Zlata imala prekratak šorts i bijeli top u istoj boji.

Inače, u to vrijeme, sudeći prema godini kada je fotografija nastala, njih dvoje već nisu bili zajedno. Kako je jednom prilikom ispričala Zlata, njihova ljubavna veza počela je na 18. rođendanu Cece Ražnatović, tada Veličković, 1991. godine, a bili su zajedno dvije godine.

Njih dvoje se često sjete tog perioda, čak i pred suprugom Saše Popovića Suzanom Jovanović, kojoj nikada nije smetala njihova veza.

– Sale i ja smo bili dvije godine zajedno. Mislim da je on tad bio direktor ‘Zama’ i radio je sa ‘Slatkim grehom’. Viđali smo se kad smo bili u prilici, često i kod njega u Novom Sadu. Ma on je bio i ostao predivan. Takav čovjek se više ne rađa, majke mi moje. Pored njega sam se osjećala kao princeza. On je vatra u krevetu! Jao, šta pričam?! Nikada mi nije bilo bitno da li je u krevetu dobar ili loš. Muškarci me nikada nisu privlačili po tome kakvi su u krevetu. Voljela sam njihove osobine, a Sale je pripadao mojoj energiji – izjavila je pjevačica.

Originalni tekst