Nema sumnje da svaki horoskopski znak nosi sa sobom određene karakteristike.

Neki su mirni, drugi đavolci, treći proračunati… A ko najviše zna o svakom od njih, do astrologa koji se time i bave. 

Numerolog i astrolog Goca Dragišić, otkrila je šta se krije iza horoskopskog znaka žene Blizanca:

– Očaravajuća, duhovita, zanimljiva, društvena, zavodljiva, zaigrana, divlja, vatrena, kompleksna, domišljata, nepredvidljiva, fascinirajuća – sve to opisuje ženu Blizanca.

Kao što i aludira ime ovog horoskopskog znaka, u njoj se kriju dve ličnosti. Zato je “Bliznakinja” u jednom trenutku skromna i brižna, a u drugom “nemilosrdno” sarkastična.

Krasi je izuzetna pamet i znatiželja, pa može razgovarati o svemu, od politike do tračeva o slavnima. Sklona je tome da joj sve brzo dosadi, zbog čega joj je potrebna konstantna promena i komunikacija s drugima pa je stalno u pokretu u potrazi za novim izazovima i nečim što će je zabaviti i okupirati. Žene Blizanci nadaleko su poznate po neodoljivom šarmu, njihovom najjačem oružju – navodi Goca i dodaje:

Shutterstock

žena

Ljubav

U ljubavi ništa joj nije privlačnije od muškarca koji joj parira svojim intelektom i s kojim može da vodi intelektualno stimulisajuće razgovore. Može se osvojiti i malim znakovima pažnje, koji će joj biti sentimentalna uspomena, ali očekuje ih i od partnera s kojim je već duže vreme u vezi, barem povremeno.

Odlično razume ljudsku prirodu i prijateljice će uvek poslušati njen savet. Kombinacija intelekta, duhovitosti i flertujuće ličnosti, čine je popularnom u svakom društvu.

Izgled žene u znaku Blizanca

Vitak stas, duge noge i ruke, nemirno gestikuliranje, brzi govor, pravilne crte lica, znatiželjan pogled – po tim fizičkim karakteristikama prepoznaćete ženu Blizanca. Uz iskričave oči, na njenom telu najlepša su i najistaknutija ramena, deo tela kojim vlada ovaj vazdušni horoskopski znak.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst