Brojne poznate face okupile su se u poznatom beogradskom hotelu povodom jednog velikog događaja, a među njima se našla i Jelena Karleuša.

Jelena Karleuša prošetala je crvenim tepihom i to u vrlo zapaženom izdanju. Iako ne žali novca za posebno odabrane odjevne komade, Jelena je priznala da je ovu haljinu dobila na poklon. Ona je pred okupljene pripadnike medija stala u bijeloj kreaciji, dok je sa gornjeg dijela malo ko uspio da skrene pogled.

Jelenin gornji dio bio je poptuno providan, dok je samo jedna šara prekrivala njene grudi. Na početku progovorila je o tome kako poskupljenje u Srbiji utiče na nju.

– Nisam se spremila za pitanje o poskupljenju. Svakodnevno od ljudi iz mog okruženja saznajem da je sve poskupilo. Ja sam neko ko sve zaradi ulaže u posao. Koliko nešto bilo skupo, a da je dobro za moju karijeru, ja ne žalim. Sve što je kvalitetno ima svoju cijenu. Ne mogu da kažem da sam ja jedna od standardnih građana ove zemlje, ali sam sigurna da neki osjećaju poskupljenje. Ja sam 30 godina ulagala u karijeru, pa sada mogu lijepo da živim, lakše podnosim poskupljenje. Ja sam za 30 godina uložila milione, dok su drugi kupovali neke druge stvari, rekla je Jelena pa spomenula kreaciju.

FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ
FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ
FOTO: Nemanja Nikolić
FOTO: Nemanja Nikolić

“Glamur nedostaje u našoj zemlji. Ne ide biti glamurozan na splavu ili u restoranu. Ovo je haljina jedne dizajnerke koja je albanka, nisam je platila, dobila sam je od nje. Koristim ime i popularnost da nešto dobijem i na poklon”, rekla je ona.

(express/mond)

The post ŠARA NA HALJINI JEDVA PREKRILA GOLE GRUDI: Jelena Karleuša pokidala na crvenom tepihu appeared first on Express.

Original Article