Miljana nije mogla više da krije, pa je priznala da joj nedostaje Zola.

Za vreme emisije „Radio Amnezija“, voditelj Marko Janjušević Janjuš je ugostio Miljanu Kulić, koja je govorila o aktuelnim dešavanjima u Beloj kući. 

Iako uživa u ljubavi sa Darjanom Radomirovićem, Miljana je priznala da joj nedostaje bivši dečko, Lazar Čolić Zola. 

Foto: Youtube printscreen

 

– Kako si Miljana? – upitao je Janjuš.

– Moram samo da kažem da Mileni šaljem veliku podršku. Svi znamo koliko je ona bila vezana za majku i koliko joj je bila važna figura u životu – rekla je Miljana.

Foto: Youtube printscreen

 

– Miljana, šta se dešava sa tvojim ljubavnim životom? – upitao je Janjuš.

– Janjuše, razmišljam o Zoli. Rajsko kad pogledam, mislim na to. Ne patim, ali ne mogu da lažem i da kažem da ne pomislim na njega. Ipak, ne želim nikakav kontakt sa Zolom, ta priča je završena i tu je kraj – kazala je Miljana.

– Kako gledaš na situaciju u Beloj kući? – upitao je Janjuš.

Foto: Youtube printscreen

 

– Stanilav i Maja su zajedno, a ja sam mislila da će se on boriti za Mionu. Ja sam se začudila, ali dobro – rekla je Miljana.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 

sledeća vest

TV

Ako Izrael bude napadnut sa svih strana okupaće svet nuklearnom kišom! Danka je verovatno oteta dan ranije! Sumnja se da je neko tipovao otmičare o Dankinom kretanju! (VIDEO) Mogući su novi teroristički napadi u Rusiji! Ušli smo u novu fazu sukoba u Ukrajini! (VIDEO)

Live TV

Mogući su novi teroristički napadi u Rusiji! Ušli smo u novu fazu sukoba u Ukrajini! (VIDEO)

Federalna služba bezbednosti Rusije sprečila je šverc eksploziva koji je iz Ukrajine, preko zemalja Evropske unije, trebalo da stigne u Rusiju, sakriven u pravoslavnim ikonama i crkvenim predmetima. Zaplenjeno je 27 improvizovanih eksplozivnih naprava, 70 kilograma plastičnog eksploziva i 91 električni detonator, a eksploziv se kretao na realiciji Ukrajina – Rumunija – Mađarska – Slovačka – Poljska – Litvanija – Letonija – Rusija. Krajnje odredište trebalo je da bude Moskva, a krijumčarenje je sprečeno u Pskovskoj oblasti, na granici sa Estonijom i Letonijom. Uhapšen je jedan osumnjičeni. Da li je ovom zaplenom sprečen još jedan teroristički napad u ruskoj prestonici, posle napda u „Krokus siti holu“? Na ovu temu je, u emisiji „Info jutro“ na Informer TV, govorila Danka Nešović, direktorka PEP akademije za avijaciju.

Ukoliko je Dankina majka ovo uradila, verovatno se radi o dogovorenoj otmici! Trgovina malom decom je jako razvijena u organizovanom kriminalu! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst