KADA Srbin radi Srbinu o glavi, dobijete proces bez pravde, prava i zakona, naglasila je potpredsednica SNSD-a Sanja Vulić.

САЊА ВУЛИЋ БЕЗ УСТЕЗАЊА: Суд БиХ је Голи оток 21. века за Србе

Foto Novosti

– U svim normalnim zemljama tužilac vodi postupak, a Sud nema pravo da se petlja u rad Tužilaštva. Nakon što je Milanko Kajganić formirao tužilački tim ili tim za odstrel Milorada Dodika, američka Ambasada im je poslala pohvalnice – napisala je Vulićeva na Instagramu.

Kako se sudije, poput Mirsada Strike, nisu želele da se spuste u kaljužu nepravde, dodala je Vulićeva, izvukli su Senu Uzunović, sudiju koja pokušava besramno korigovati eventualne propuste Tužilaštva.

– U predmetu protiv predsednika Republike Srpske Milorada Dodika sudija govori tužiocu šta da čita, uz opasku: „To preskočite“. Isto tako je Sena Uzunović preskakala sve optužnice koje se tiču stradanja srpskog naroda u Čelebiću i Konjicu. Vi od takve žene očekujete pravičnost? Zakon o zaštiti od diskriminacije je u potpunosti prekršen – naglasila je Vulićeva.

Ona je konstatovala da kadar SDA sudi predsedniku SNSD-a, muslimanka koja je bila pripadnik takozvane Armije BiH sudi Srbinu?

– I šta je BiH? Zemlja progona srpskog naroda! Sud BiH je Goli otok 21. veka za srpski narod – istakla je Vulićeva.

(RTRS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst