Dok čekaju nove pesme pevačica je rešila da svojim obožavaocima odgovori na neka lična pitanja.

Posle napuštanja muzičke grupe „Hurrricane“, s kojom je predstavljala Srbiju na Evroviziji Sanja Vučić je nastavila da uspešno gradi solo karijeru. Fanovima je obećala nove pesme do kraja ove nedelje, ali je sada saopštila da će izlazak EP-a, zbog komplikacija morati malo da odloži, ali da će ljubitelji njenog glasa vrlo brzo moći da uživaju u novim numerama.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Dok čekaju pesme Sanja je rešila da svojim obožavaocima odgovori na neka lična pitanja. Na svom Instagram nalogu otkrila je svojim fanovima sve što ih je zanimalo. Vučićeva je priznala da na telu ima čak 11 tetovaža, ali da će se taj broj uskoro smanjiti na devet jer planira da uklon neke koje joj se ne sviđaju. 

– Imam beleg na čelu koji se ne vidi na fotkama i snimcima – priznala je Sanja, na zahtev fanova da im otkrije nešto o sebi što do sada javnost nije znala.

Pevačica je priznala da je pesma „Omađijan“ svojevrsna lična karta njene solo karijere, ali da joj je ipak najdraža „Hanuma“. 

Sada je jasno na koga Sanja liči! Ovako izgleda pevačicina majka, pored lepote od nje je nasledila i talenat za muziku (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst