Otac voditeljke Sanje Marinković preminuo je 19. oktobra, nakon kratke i teške bolesti.On se razboleo u avgustu mesecu i osam nedelja bio smešten u jednoj državnoj bolnici gde su lekari davali sve od sebe da mu olakšaju poslednje dane, a Sanja je sve vreme bila uz njega.

Ona je pred kamerama „Premijere“ prvi put dala izjavu nakon teškog gubitka, te otkrila šta joj je pomoglo da prebrodi najteže trenutke.

– Kada mi se dogodio ovaj nemili porodični događaj i kada mi je preminuo otac posle samo osam nedelja teške borbe sa strašnom bolešću, svi su me pitali da li koristim neke tablete za smirenje i na koji način sam uspela svoj duh nekako da umirim, verujte mi da čak i u tim najtežim trenucima nisam popila nijedan lek, verovatno zato što mi je fizička aktivnost pomagala da mi nekako duh i telo budu u skladu, to su zaista užasni momenti, ali moram da kažem da i čak i tada, kada se dan smiri i ostanem sama, ja sam uzimala vreme za sebe i šetala po parkovima, čist vazduh mi je zaista pomogao. Ta mala fizička aktivnost toliko mi je mnogo značila da su zaista svi bili u šoku da ništa od medikamenata ne koristim kako bih se opustila. Priroda je veoma dragocena.

Чланак Sanja Marinković otvorila dušu prvi put nakon očeve smrti! се појављује прво на Vesti online.

Original Article