Voditeljica muzičkog takmičenja “Zvezde Granda“, Sanja Kužet važi za jednu od najljepših na domaćoj javnoj sceni. Iako je rijetko viđamo bez šminke, svojom prirodno ljepotom oduševljava.

Zbog snimanja emisija, uvijek je viđamo u elegantnim izdanjima, međutim sada je na svom Instagramu objavila snimak dok igra tenis.

– Moje vrijeme. Moj mir– zadovoljno je napisala voditeljica.

Sanja inače vodi računa o svom zdravlju i izbalansiranom životu koji uključuje zdravu ishranu i redovne treninge.

Sanja je nedavno otkrila kako je uspjela da smrša čak 18 kilograma.

– Najdeblja sam bila u trudnoći, ugojila sam se čak 18 kilograma. Međutim, poslije šest mjeseci sam se vratila svojoj liniji. Ja sam visoka žena i nama je lakše. I kada se ugojimo, to se nekako sve lijepo rasporedi i ne bude toliko primjetno – rekla je voditeljica tad za medije, pa otkrila kako se hrani:

-Izbacila sam hljeb iz ishrane. Generalno, ne jedem ugljene hidrate, jer od njih samo otičemo. Prva stvar koje sam se odrekla bilo je ono divno, toplo pecivo, koje sam toliko voljela. Vjerujte mi da ćete bez ugljenih hidrata lakše izgurati radni dan, jer oni utiču na to da nam se spava. Kada izbacite sve ono što smeta vašem zdravlju, vidjet ćete da će to povoljno uticati i na vaš izgled.

(Express/Espreso)

Originalni tekst