Njena borba da postane roditelj trajala je godinama, ali od te želje nikada nije odustala.

Pevačica Sanja Maletić porodila se u 52. godini i na svet donela ćerku, kojoj su ona i suprug dali ime Vanja. O svojoj dugogodišnjoj borbi za potomstvo Sanja je više puta govorila, ali je vest o trudnoći skrivala od javnosti do samog porođaja.

Foto: Printscreen/Facebook/Sanja Maletić

 

– Dokle god dišem, dokle god postoji bilo kakva šansa od Boga i prirode, ja sam tu i odustati neću. Ne mogu da usvojim dete, već dugo, ja sam ’73. godište, ljudi u mojim godinama ne mogu da usvoje decu. Imaš svoju bitku, ima tu dosta neuspeha, ja da sam uspela, ja bih do sada to objavila na sva zvona. Kad je čovek javna ličnost, nema vremena da žali ni sebe ni situaciju takva kakva je. Čovek nema vremena da se isplače i odboluje kada dođe kući iz bolnice nego odmah mora da ide dalje i završava druge stvari, druge obaveze – govorila je Sanja ranije za medije.

Foto: Printscreen/Facebook/Sanja Maletić

 

Da postane majka savladala je mnoge prepreke, a sittuaciju joj je dodatno otežalo i autoimuno oboljenje štitne žlezde. 

– Gospodin Japanac i ja pričamo. Kada imam obaveza, onda se ujutru dogovorimo o svemu. Bitno je da psihološki sebe namestiš i diriguješ ti, odnosno opet sam ja gospodar. Žena sam koja stoji čvrsto na nogama i dokle god dišem, ja vučem konce i gazda sam svog života. Ne dozvoljavam da me bilo šta poremeti, jednostavno ne dam – ispričala je Sanja svojevremeno za Grand.

sledeća vest

Originalni tekst