Prošlogodišnja finalistkinja „Zvezda Granda“ Sandra Mladenović se trudi da svoj privatni život drži daleko od očiju znatiželjne javnosti.

O ljubavnom životu mlada pjevačica malo govori u medijima, ali je prošle godine u emisiji „Život priča priče“ javno priznala da do sada nije imala dečka.

Mnogi pak tvrde da se to sada promijenilo i da je ona pronašla svoju sreću pored prošlogodišnjeg pobjednika Nermina Handžića, ali pjevači nisu još uvijek potvrdili za medijie da su u ljubavnoj vezi.

Gostujući u novogodišnjem izdanju emisije „Grand Magazin“ Sandra je govorila o ovoj temi, ali je i dalje ostala misteriozna i nije otkrila svoj emotivni status.

-Ja bih nekako da tu privatnost sačuvam za sebe, to je nešto o čemu ne želim javno da pričam– rekla je ona, a voditelj Živojin Krstić je upitao kako će reagovati ako je neko bude snimio ili slikao sa dečkom kada se najmanje bude nadala:

–Ako me uhvate možda neću imati izbora, ali mislim da i za to postoji rješenje – dodala je ona kroz smijeh.

Poznato je su neke javne ličnosti uspjele da sačuvaju brak iako se bave istim poslom i godinama su pod lupom medija, a pjevačica je otkrila njeno mišljenje o ovoj temi i priznala da li ima nešto protiv ljubavne veze sa kolegom.

-Ima tu dosta primera uspješnog braka, nisu samo Bilja i Aca ljudi koji su sačuvali brak toliko godina. Nisam neko ko je isključivi protivnik toga, prosto sve zavisi od osoba. Ako postoji ljubav i povjerenje mislim da je to najbolja kombinacija – zaključila je ona.

(Express/Grand)

Originalni tekst