Vatrena pevačica digla celu halu na noge kad je zapevala „Devojka tvog druga“

Aleksandra Prijović sinoć je održala treći koncert u dvorani „Zamet“ u Rijeci, a gošća joj je bila Sandra Afrika koja je od trenutka kada je izašla na binu napravila spektakl. 

Foto: Foto: Informer.rs

 

Afrika je na sebi imala crnu dugu haljinu koja je otvorima na stomaku i leđima otkrivala najbolje atribute popularne pevačice. Osim cirkona na grudima, koji su istakli Sandrino bujno poprsje, pevačica je pokazala i gaćice koje su izvirivale iz haljine. A čim ju je Prija najavila i zapevala Afrikinu pesmu „Devojka tvog druga“, cela hala se orila. 

Mnogi su komentarisali Sandrino pevanje, a kako zvuči najbolje se može čuti na snimku. I dok je ona bila polaskana, Aleksandra joj je udelila nikad bolje komplimente:

– Hvala svima od srca! Evo, ja moram da se zahvalim Priji od srca. Hvala ti lepo na pozivu! Rado sam odazvala, pogotovo što je to ovde u Rijeci. Vi znate koliko ja vas volim… To bi bilo to, sve preko ovoga bi bilo suvišno – istakla je Sandra nakon što je otpevala svoj hit zajedno sa Aleksandrom.

– Ja pre svega želim da kažem kako ti izgledaš… Au, kakva si ti riba! Hvala ti što si večeras ovde. Znam da je bila na putu, znam koliko joj je naporno, radi stalno, a došla je ovde da me ispoštuje. Ja znam da je Rijeka poseban grad i znala sam ako ti dođeš, evo za kraj… Ne kažu džabe: „Najslađe za kraj“! Ko drugi, nego ti – rekla je Prija, nakon čega je ostavila Afriku da otpeva par svojih pesama.

Sandra je omiljena u Hrvatskoj, a to svedoči i poklon koji je dobila u hotelu u vidu cveća i torte na kojoj je bio ispisan naziv njenog hita „Devojka tvog druga“. 

Foto: Foto: Informer.rs

 

Sandra Afrika usnimljena kod vračare: Pevačica očajna nakon saznanja kakva je sudbina čeka (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst