Danas je kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. objavila da sarađuje sa firmom KRAFTON na pružanju savršenog gejming iskustva za igru DARK AND DARKER MOBILE na Galaxy pametnim telefonima.

„Ova saradnja sa KRAFTON-om će omogućiti dublji, imersivniji gejming za korisnike Galaxy pametnih telefona koji igraju DARK AND DARKER MOBILE“, izjavio je Čangvu Kim iz grupacije za istraživanje i razvoj specijalizovane za sistemske platforme u okviru divizije za mobilne uređaje kompanije Samsung Electronics. „Naši dalji planovi su da nastavimo da pružamo unapređeno gejming okruženje na temelju stalne tehničke saradnje“.

Samsung i KRAFTON udružili su snage kako bi igra DARK AND DARKER MOBILE besprekorno funkcionisala na najnovijim Galaxy sklopivim pametnim telefonima, među kojima su Galaxy Z Fold6 i Galaxy Z Flip6, koji su predstavljeni 10. jula na događaju Galaxy Unpacked 2024. Novi naslov takođe podržava funkciju App Continuity, što omogućava nastavak igranja čak i kad se Galaxy Z Fold6 sklopi i otklopi i pruža udobno gejming iskustvo na velikom ekranu modela Galaxy Z Fold6.

Saradnja kombinuje Samsung stručnost u Vulkan tehnologiji 3D grafike sa KRAFTON-ovim najnovijim Unreal Engine tehnologijama, što daje izuzetno realističnu i imersivnu grafiku. Pored toga, ove dve kompanije primenjuju najnovije tehnologije kao što je „ray-tracing“ za najbolju grafiku na Galaxy pametnim telefonima, uključujući modele Galaxy Z Fold6 i Galaxy S24 Ultra. Isto tako, tokom igranja DARK AND DARKER MOBILE na Galaxy pametnim telefonima, podržani su Dolby Atmos zvučni efekti za unapređenje gejming iskustva korisnika.

„Razvojni tim je radio na optimizaciji igre DARK AND DARKER MOBILE za najnovije Galaxy pametne telefone kao što je Galaxy Z Fold6 kroz tehničku saradnju sa kompanijom Samsung Electronics da bi korisnici na dlanu imali osećaj kao da igraju igru na konzoli“, izjavio je Džunsak An, izvršni producent firme Bluehole Studio koji nadgleda razvoj igre DARK AND DARKER MOBILE. „Planiramo da u budućnosti nastavimo ovu blisku saradnju sa kompanijom Samsung Electronics.“

O kompaniji Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung inspiriše svet i oblikuje budućnost transformativnim idejama i tehnologijama. Kompanija redefiniše svetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, kućnih aparata, mrežnih sistema i memorije, sistemskih LSI, livnica i LED rešenja i pruža besprekorno iskustvo povezanosti, kroz svoj SmartThings ekosistem i otvorenu saradnju sa partnerima. Za najnovije vesti posetite Samsung Newsroom na https://www.samsung.com/rs/news/

Post Views: 25

Originalni tekst