Samsung Electronics Co., Ltd., svetski olimpijski i paraolimpijski partner, slavi zvaničan početak Olimpijskih igara u Parizu 2024. ponudom novog pop-up doživljaja Olimpijskog randevua @Samsung na Trgu Marini za posetioce i gledaoce smeštenog u srcu Grada Svetlosti i domu Olimpijskih igara.

Ovaj prostor otvara svoja vrata 27. jula i vodi goste kroz čitav niz imersivnih iskustava – od vizuelnog putovanja kroz Samsung olimpijsko nasleđe do praktičnih demonstracija najnovijih Samsung Galaxy inovacija – i tako otvara nove načine za slavljenje olimpijskog duha onako kako Samsung to može, uz Galaxy AI.

„Ponosni smo što sarađujemo sa Parizom 2024. na ispunjavanju obećanja da će to biti „širom otvorene Igre“. Ovaj moto ima još dublje značenje jer sada možemo ponovo da se okupimo i lično se povežemo na Olimpijskim igrama nakon prethodnih izazovnih Igara. Zahvaljujući ovom novom pop-up doživljaju Olimpijskog randevua @Samsung na Trgu Marini, Samsung je počastvovan što otvara nove perspektive i mogućnosti za sportiste i gledaoce u Parizu i širom sveta  – u istinski ujedinjujućoj i moćnoj proslavi sporta i ljudskog duha“, izjavila je Stefani Čoi, izvršna potpredsednica i direktorka marketinga za mobilne uređaje u kompaniji Samsung Electronics. „Sa velikim uzbuđenjem odbrojavamo dane do zvaničnog otvaranja Pariza 2024.”

Samsung je ponovo sarađivao sa nagrađivanim arhitektom Žanom Nuvelom, koji je projektovao i fasadu prostora, Olimpijskog sastanka kod Samsung na Jelisejskim poljima 125na novoj lokaciji na Trgu Marini, koja se prostire od čuvenih Jelisejskih polja do Trga Konkord. Smešten blizu nekih od najpoznatijih znamenitosti Pariza i otvorenog borilišta gde će se održati dugo očekivana takmičenja u brejkdensu i skejtbordu, ovaj prostor može da se pohvali upadljivom staklenom fasadom koja koristi boje i uglove da izazove radoznalost kod posetilaca i pruži im pogled na otvoren prostor ispunjen svetlošću u kom mogu da uživaju u najimersivnijem Samsung pop-up doživljaju ikada. Multimedijalna fasada će tako prikazivati slike sportista iz celog sveta slaveći ujedinjujuću moć sporta uz Samsung Galaxy.

Krenite na vizuelno putovanje kroz Samsung olimpijsko nasleđe

Posetioci po ulasku mogu da se informišu o tome kako Samsung podržava Olimpijske igre već skoro četiri decenije i prate putovanje ovog brenda do izbora za svetskog olimpijskog i paraolimpijskog partnera, kao i ulogu koju njegova tehnologija ima u razvoju i unapređivanju Igara. Takođe će moći da vide sva olimpijska izdanja telefona do sada, uključujući olimpijsko izdanje modela Galaxy Z Flip6 za Pariz 2024. i neke od Olimpijskih baklji još od Atine 2004.

Sa naglaskom na sadašnjost, novi prostor će u samom centru imati Spomenik otvorenosti – sferični ekran koji podseća na planetu Zemlju. Uz pomoć Friža, zvanične maskote Pariza 2024, prikazivaće najznačajnija dostignuća u skejtbordu, brejkdensu i surfovanju – najnovija tri sporta na Igrama, kao i Samsung glavnu poruku za Pariz 2024, „Otvorenost uvek pobeđuje“, što će moći da se vidi iz svih uglova.

Posetioci će takođe imati priliku da isprobaju Samsung najnoviju tehnologiju i istraže nove načine stvaranja i komunikacije uz Galaxy AI. Moći će da testiraju Samsung najnovije inovacije u oblasti mobilnih telefona, uključujući modele Galaxy Z Fold6 i Z Flip6, kao i omiljene funkcije za gledaoce koje mogu biti od pomoći u svemu od pravljenja najboljih planova za obilazak Pariza do pravljenja savršenog snimka.

Otvaranje olimpijskog duha

Posetioci takođe mogu da se pridruže čuvenoj olimpijskog tradiciji razmene značaka putem Samsung ekskluzivne promocije olimpijskih značaka. Posetioci koji učestvuju u Galaxy AI doživljaju ili kupe neki od proizvoda iz Galaxy porodice dobijaju Samsung olimpijsku značku Pariza 2024.

Posebno napravljen sklopivi zid sastavljen od 171 već korišćenog Galaxy Z Fold5 uređaja, takođe će prikazivati niz video snimaka iz sveta brejkdensa, skejtborda i surfovanja. Primenom kinetičkih proizvodnih tehnika, ekran će pulsirati, što će stvoriti privlačan i dinamičan doživljaj u kom će svi uživati.

Olimpijski randevu  @Samsung na Trgu Marini će biti domaćin niza specijalnih događaja tokom leta i otvoren je za svakoga ko želi da uroni u Olimpijske i Paraolimpijske igre u Parizu 2024. Biće otvoren od 10 do 22 h od 27. jula do 11. avgusta za Olimpijske igre i od 29. avgusta do 8. septembra za Paraolimpijske igre.

Podizanje olimpijskog i paraolimpijskog iskustva na viši nivo uz Galaxy

Otvaranje ovog novog pop-up doživljaja je jedan od brojnih načina na koje će Samsung okupiti sportiste i gledaoce i pomoći da Olimpijske igre i svet odu korak dalje. Samsung će tokom Igara takođe:

  • otvoriti olimpijsko emitovanje koristeći 5G povezivanje pametnih telefona Galaxy S24 Ultra za prenos istorijske ceremonije otvaranja Pariza 2024. na reci Seni i takmičenja u jedrenju u Marseju, približavajući fanove i gledaoce doživaljaju akcije više nego ikada ranije.
  • Unaprediti iskustvo učešća na Igrama za sportiste i stvoriti nove načine povezivanja uz olimpijsko izdanje modela Galaxy Z Flip6, prvog potpuno prilagođenog pametnog telefona u okviru olimpijskog izdanja na bazi Galaxy AI, koji će dobiti blizu 17,000 olimpijaca i paraolimpijaca koji se takmiče u Parizu 2024.
  • Doneti novi pogled na ceremoniju dodele medalja, tako što će sportistima omogućiti da po prvi put u istoriji olimpijskim izdanjem modela Galaxy Z Flip6 naprave pobednički selfi na tronu u Parizu 2024.

Pored toga, Samsung je 18. jula otvorio svoj Olimpijski randevu @Samsung na glavnom trgu u Olimpijskom selu kako bi podržao sportiste koji se takmiče u Parizu 2024. i pomogao im da maksimalno iskoriste ovaj neverovatan period u svom životu uz Galaxy AI. Samsung će takođe postaviti 11 univerzalnih stanica za punjenje telefona na glavnim borilištima u okviru Olimpijskih i Paraolimpijskih igara, kako bi gledaoci bili mirni i omogućiti im da podele nezaboravne uspomene sa prijateljima i porodicom.

Više informacija o Samsung kampanji „Otvorenost uvek pobeđuje“ potražite na Jutjubu.

O kompaniji Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung inspiriše svet i oblikuje budućnost transformativnim idejama i tehnologijama. Kompanija redefiniše svetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, kućnih aparata, mrežnih sistema i memorije, sistemskih LSI, livnica i LED rešenja i pruža besprekorno iskustvo povezanosti, kroz svoj SmartThings ekosistem i otvorenu saradnju sa partnerima. Za najnovije vesti posetite Samsung Newsroom na https://www.samsung.com/rs/news/

O Samsung angažovanju u Olimpijskim igrama 

Samsung je svetski olimpijski partner od Zimskih olimpijskih igara u Naganu 1998. godine. Sportisti i ljubitelji sporta već duže od 25 godina veruju u Samsung transformativnu mobilnu tehnologiju koja širi olimpijski duh u celom svetu i nastavlja da oblikuje digitalnu budućnost Olimpijskih igara u Parizu 2024. i nadalje. Posvećenost ove kompanije Olimpijskom pokretu uskoro ulazi u četvrtu deceniju partnerstva, uključujući i Olimpijske igre u Los Anđelesu 2028. Samsung svrsishodne inovacije u kategoriji bežičnih komunikacija i računarske opreme, uključujući opremu koja koristi veštačku inteligenciju, virtuelnu realnost, uvećanu realnost i 5G, promeniće način na koji svet doživljava Olimpijske igre.

O Samsungovom angažovanju u Paraolimpijskim igrama 

Samsung je svetski partner Međunarodnog paraolimpijskog komiteta (MPK) u kategoriji bežičnih komunikacija i računarske opreme. Od Zimskih paraolimpijskih igara u Torinu 2006. godine, kompanija sa ponosom podržava Paraolimpijski pokret i omogućava sportistima i ljubiteljima sporta širom sveta da dele radost i inspiraciju Igara putem Samsung transformativne mobilne tehnologije. Samsung posvećenost Paraolimpijskim igrama obuhvata Los Anđeles 2028. kroz inovativno mobilno i računarsko iskustvo na bazi svrsishodnih inovacija u kategoriji bežičnih komunikacija i računarske opreme, uključujući opremu koja koristi veštačku inteligenciju, virtuelnu realnost, uvećanu realnost i 5G.

Post Views: 31

Originalni tekst