Jedna od najpopularnijih pevačica današnjice, ponovo je šokirala Instagram objavom i zapalila maštu mnogobrojnih fanova.

Pop diva, Jelena Karleuša, nedavno se suočila sa problemom sa svojim Instagram nalogom. Naime,  kako je Informer tada saznao od izvora bliskog Jeleni, njen profl je pretrpeo napad od preko više od 50.000 profila u minuti.

Iako se Karleuša tim povodom nije oglašavala, njen predstavnik za odnose sa medijima, Zoran Birtašević, je na društvenoj mreži „X“ prokomentarisao celu situaciju i umirio fanove:

– Mnogo prijava sa bot profila razlicitih IP adresa JK insta naloga rezultiralo je privremenim problemom, koji trenutno rešavamo. Biće sve ok – napisao je tada Zoran.

Foto: Masha Bandjur

 

Jeleni je Instagram, nakon nešto manje od nedelju dana, vraćen, a diva je, kao i obično, odlučila da ne gubi vreme, pa je objavom na Instagram storiju, u kojoj najavljuje otvaranje naloga na popularnoj platformi za odrasle, odmah uzdrmala maštu fanova:

Onli fens, stiže uskoro – kratko i jasno je napisala Karleuša.

Foto: Printscreen/Instagram/karleusastar

 

Podsećamo, ona je pre dve godine za Informer govorila o potencijalnom otvaranju naloga na popularnoj platformi za odrasle:

Kada bih otvorila profil na „Onli fensu“, zaradila bih milione! To sam rekla i svom producentu, a on mi je odbrusio: „Samo preko mene mrtvog.“ Zato sada ne razmišljam o tome, ali čim Kim Kardašijan napravi profil na toj platformi, i ja ću! – rekla nam je tada Jelena.

Foto: Masha Bandjur

 

Iako najpopularnija svetska starleta, Kim Kardašijan, još uvek nije otvorila profil na ovoj platformi, Jelena se, izgleda, predomislila, a fanovi se već raduju onome što će tamo moći da vide.

JK: Nisam imala mnogo muškaraca

sledeća vest

Originalni tekst