JELENA KARLEUŠA izjavila je da je presrećna zbog vesti da se Marija Šerifović ostvarila u ulozi majke, i dobila sina Maria, koji se rodio 2. decembra.

САМО СЕ ФОЛИРА: Јелена Карлеуша проговорила о Марији Шерифовић

Foto: Igor Marinković/Jutjub printskrin/Zvezde Granda

– Presrećna sam zbog Marije, sigurna sam da će biti divna majka – rekla je Jelena i dodala: 

– Još sam srećnija zbog Verice, ona će biti najbolja baka.

Foto: ATA images

Pop diva nije želela da govori o sukobu sa Marijom, i izjavom evrovizijske pobednice, da ne zna zašto je Jelena ljuta na nju:

Foto: ATA images

– Zna Marija što sam ja ljuta, samo se malo folira, ali nećemo sada o tome, praznici su pred nama – zaključila je JK.

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

„NOVOSTI“ INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

90 DANA BEZ ODGOVORA: I dalje nema rezultata obdukcije za Stefana, Bojana i Igora - Priština i dalje krije kako su ubijeni Srbi u Banjskoj

90 DANA BEZ ODGOVORA: I dalje nema rezultata obdukcije za Stefana, Bojana i Igora – Priština i dalje krije kako su ubijeni Srbi u Banjskoj

PUNIH 90 dana prošlo je od tragedije u Banjskoj, 24. septembra, kada su u sukobu sa takozvanom kosovskom policijom stradala trojica Srba – Stefan Nedeljković (31) iz Zvečana, Igor Milenković (50) i Bojan Mijailović (30) iz Leposavića. Stefan, Igor i Bojan sahranjeni su nakon šest dana agonije kroz koje su prošle njihove porodice. Međutim, njihova agonija tog dana nije završena – tri meseca kasnije, oni i dalje ne znaju kako su stradali njihovi najmiliji – rezultata obdukcije ubijenih Srba još uvek nema, a nema ni naznaka da će ih uskoro biti.

27. 12. 2023. u 07: 00

Originalni tekst