Jelena Gerbec priznaje da u njenom domu vlada prava novogodišnja atmosfera, a da se njene kćerke najviše raduju praznicima

Oko praznika uvijek ima puno nastupa i snimanja, pa nema previše vremena da se posveti porodici, ali su joj u pomoć priskočili roditelji koji čuvaju njene kćerke dok ona radi. Jelena kaže da je u njenom domu sve spremno za doček, a otkriva i ko je bio zadužen za dekoraciju jelke.

Jesam euforična naravno, pogotovo zbog djece, one se najviše raduju, okitili smo i jelku, tako da sa uzbuđenjem čekamo Novu godinu. Mada sam ja sada često odsutna ima dosta gužve trenutno, ali se one već navikavaju na to kaže ona.

Kako se djeca najviše raduju praznicima, Jelena je pripremila poklone.

-Mlađa još uvijek ne zna, mala je, ima tek dvadeset mjeseci. Sofija već zna, ona je pisala pismo Djeda Mrazu, ona je okitila cijelu jelku, baš je kreativna, talentovana je za to, ali je i poželjela poklon – dodaje pjevačica.

Foto:Z.K. Munja

Jelena se nedavno po drugi put razvela od supruga Vladana, i otkrila u kakvim su sada odnosima i da li je bilo nekih problema nakon kraha braka.

Ja nisam sama, Vlada je zaista super otac i učestvuje potpuno u našem životu. Ranije smo isto živjeli ovako, moja mama je uglavnom čuvala djecu dok radimo. Trudi se zaista, nekad su djeca kod njega par dana, nekad cijelu nedjelju kad ja radim. Mnogo bolje mi sada funkcionišemo, nismo imali takav odnos, samo smo se svađali. Nažalost, nismo se našli, nismo legli, pokušali smo drugi put i ja sam se nadala zbog djeteta. Što kaže Selma, samo sarma valja podgrijana, tako da eto, neka su kćerke žive i zdrave, a mi smo uvijek tu za njih, jer smo roditelji na prvom mjestu – zaključila je.

(Express/Blic)

Originalni tekst