Nenadovi roditelji su zabrinuti za psihičko stanje njihovog sina, zbog čega žele da angažuju stručnu pomoć.

Nenad Aleksić Ša svakodnevno ima nervna rastrojstva zbog svoje devojke Mione Jovanović. Njihova veza je i više nego turbulentna, pa tako par svakodnevno ima burne svađe. 

Njihov odnos postao je još zategnutiji kada je u „Elitu“ ušao Mionin bivši dečko, Stanislav Krofak. Zbog njega Ša stalno pravi ljubomorne scene, što izluđuje Jovanovićevu. 

Foto: Youtube printscreen

 

Reperovi roditelji zabrinuti su za njegovo stanje jer smatraju da ova veza iz Nenada izvlači sve najgore. Oni čak razmišljaju da mu angažuju i psihoterapeuta kada napusti rijaliti. 

– Roditelji se baš nerviraju. Često ne mogu da gledaju „Elitu“ jer kada vide kako Ša ima napade nije im dobro. Pod stresom su i onda se neriviraju. Ipak su oni stariji ljudi. Nije im prijatno da gledaju svog sina kako često plače i nije srećan – kaže izvor. 

Foto: Printscreen/You Tube

 

Reperovi roditelji bi najviše voleli da se on udalji od Mione, jer kako kažu, on zbog nje propada. 

– Najsrećniji bi bili kada bi se udaljio od Mione. On zbog nje propada, a zatvoreni prostor mu očigledno ne prija. Kada je napolju drugačiji je. Roditelji samo mole Boga, da sačuva živce i energiju. Nije im lako što im se sin kida zbog ljubavi. Očigledno nikako da nađe pravu ili on da se promeni. Jedva čekaju da izađe i da ozbiljno popričaju sa njim. Čak razmišljaju da mu angažuju psihotarapeuta kada napusti rijaliti – rekao je izvor za „Blic“. 

Oglasila se bliznakinja Bojane Janković, potresnim rečima se oprostila od sestre:

sledeća vest

Originalni tekst