Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko nastupiće 23. avgusta na Roštiljijadi u Leskovcu! Pevač kaže da mnogo voli da nastupa u rodnom gradu.

Sale Tropiko je u Leskovac živeo 18 godina, a zatim je počeo da se bavi muzikom.

– Poželeo sam se moje publike i mesta u kome sam rođen. Nadam se da će biti mnogo ljudi na koncertu, a ja im obećavam dva sata dobre žurke – kaže Sale i dodaje da će pokušati da se uzdrži leskovačkih specijaliteta na Roštiljijadi s obzirom na to da je na dijeti.

Foto: Foto: Novak Đurović

 

– Pazim na ishranu, trenutno sam u postu tako da neću jesti ćevape i pljeskavice, a neću ni piti alkohol. Suzdržavaću se još naredne dve nedelje – objašnjava frontmen “Tropiko benda” i otkriva da ima svoja omiljena mesta u rodnom gradu:

U tom gradu imam kuću i stan i stričeve… Kada god imam vremena, skoknem do Leskovca. Imam omiljenu poslastičarnicu i kafanu. Tamo uvek odlazim kad sam u Leskovcu. Znate i sami da su kafane poslednjih deset godina ponovo u modi, to su mesta gde počinje sve, i ljubavi i poznanstvo i druženje, sklapaju se poslovi. Ja sam našao svoju ljubav u kafani, tu sam se i oženio i razveo, i tugovao i pio, i na kraju sam se vratio u normalu – kaže Sale i dodaje da mu je saradnja sa Editom Aradinović odlično prošla.

Foto: Instagram

 

– Duet “Baš smo uspeli” i saradnja sa Editom je super prošla. Drago mi je da u karijeri imam duet sa njom, jer je pesma baš dobro primljena kod publike na nastupima. Baš sam zadovoljan – priča Cvetković koji ne želi ni da potvrdi ni da demantuje da li se pomirio sa Jovanom Pajić od kojom se razveo pre skoro dve godine.

Foto: printscreen

 

– Kakvo je to pitanje. Ne znam šta bih rekao. 


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Ako ste mislili da ste sve videli varate se! Jovana Pajić kuva ručak u halterima i čipki!

sledeća vest

Originalni tekst