VEROVATNO ni najveći optimisti nisu verovali da će Brest posle dva kola Liga šampiona imati maksimalnih šest bodova. Ipak, to je istina i francuski klub pokazuje koliko će biti svima biti nezgodan.

САЛЦБУРГ РАЗБИЈЕН КОД КУЋЕ: Брест бројао до четири за другу победу у Лиги шампиона (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Izabranici Erika Roja su razbili Sacburg u Austriji sa 4:0, pa će bar na kratko biti na čelu tabele u najelitnijem evropskom takmičenju.

Gosti su do prednosti došli u 24. minutu. Izveli su odličan kontranapad, odbrani rivala je pobegao Abdalah Sima i uspeo je da savlada Janiks Blasviha iako je na leđima imao protivničkog igrača.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
–> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! —

Do odlaska na odmor rezultat se nije menjao, a onda su u nastavku utakmice fudbaleri Bresta pregazili Salcburg.

U razmaku od 10 minuta, član Lige 1 je postigao tri gola i tako otkloni sve dileme oko toga ko će trijumfovati u Austriji.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
–> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! —

Najpre je Mahdi Kamara u 66. minutu duplirao prednost, da bi samo tri minuta kasnije Sima drugim golom stavio tačku na ovaj meč.

Konačan rezultat postavio je u 76. minutu Matijas Pereira Lage, koji je prvim ovosezonskim pogotkom krunisao dobru igru Bresta.

Salcburg je posle dva kola bez bodova, dok Brest ima šest.

U drugoj utakmici ovog termina, Štutgart i Sparta podelili su bodove na „MHP Areni“ – 1:1. Nemačkom klubu je ovo bio prvi bod u Ligi šampiona.

Domaćin je odlično počeo utakmicu, pošto je u 7. minutu poveo preko Enca Miloa. Ipak, ta prednost nije dugo trajala.

Igrao se 32. minut kad je Kan Kairinen fantastičnim golom iz slobodnog udarca doneo ekipi iz Praga izjednačenje i ispostavilo se postavio konačan rezultat.

Štutgart ima jedan bod, dok je Sparta na četiri.

BONUS VIDEO: TRG DUOMO: Velike policijske snage pred meč, plaše se navijača Zvezde

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst