Iako je upravo njegov sin povrijeđen u Baru, kada su petorica dječaka nasrnuli na njega i njegovog druga, Al’Dino poslao je poruku ljubavi koja nije mogla proći nezapaženo.

-Mom sinu će zacijeliti rane, ali ovim dječacima to ne možemo riješiti oblogama. Moramo naći pravi lijek, a to je pristup prem toj djeci. Jedini lijek je ljubav, opraštanje. Oni nisu krivi, to je neki nesvjesni poziv u pomoć. Mislim da je njihovim roditeljima teže.

-Siguran sam da je moj sin bio u moru, da se davio da bi tih 5 dječaka skočili da ga spasu i danas bi bili heroji. Ništa mi ne može pokvariti moju ljubav prema Crnoj Gori i mojim prijateljima koji tamo žive – izjavio je Al’Dino.

Ova njegova poruka ljubavi i zajedništva izazvala je mnoštvo pozitivnih komentara. Jedan od onih koji se javno oglasio i pozdravio ovaj Al’Dinov potez je i crnogorski pjevač Šako Polumenta.

-Svaka ti čast Al’Dino! Ovako rade pravi roditelji i kolege čiju muziku slušaju svi. Pa, neka ova poruka useli ljubav u sva srca, bez razlike na različitosti – rekao nam je Šako.

Dž. H. M.

Originalni tekst