Nikola Rokvić danas je krenuo peške put Grčke a iza svega se krije plemenit cilj.

Nikola Rokvić krenuo je danas, 22. aprila, peške na put do Grčke i treba da pređe 1.150 kilometara, a sve zbog humane misije.

On je sa suprugom Bojanom nedavno osnovao fondaciju „Fondacija porodica“, a kako bi pomogao onima kojima je pomoć potrebna odlučio se na neverovatan korak vredan divljenja. On bi trebalo da stigne do Egine, gde će se pokloniti Svetom Nektariju Eginskom.

Foto: printscreen/Instagram

 

On je pre odlaska, sa porodicom posetio Hram Svetog Save, gde se pomolio.

– Odlučio sam da iz ljubavi prema ljudima krenem na ovaj put i nadam se da će biti na radost mnogih, nadam se da će biti na uzrastanje mnogih, nadam se da će biti na pomoć mnogih. Prvenstveno, na pomoć mnogim porodicama, mnogoj deci, ali što je najbitnije na pomoć bolesnoj deci zbog koje sam u velikoj meri i krenuo na ovaj put. Pokrenuli smo fondaciju koja će pomagati porodicu, koja će pomagati talentovanu decu, mnogodetnu porodicu, ali isto tako i bolesnu decu – rekao je Nikola u Hramu Svetog Save za „Telegraf“.

Kako je Informer već pisao Nikola se poslednjih meseci velikim pešačkim turama pripremao za ovaj poduhvat a sada je konačno otkriveno o čemu je reč. 

Za šta se to sprema Nikola Rokvić? Pevač novom objavom zaintrigirao pratioce (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst