Košarkaška reprezentacija Srbije igra prijateljsku utakmicu sa Sjedinjenim Američkim Državama u Abu Dabiju, a prenos uživo možete pratiti na portalu „Novosti“.

САД - СРБИЈА: Ово се чекало, Срби на Американце у кошарци!

FOTO: AP/Tanjug

SAD – Srbija, početak u 18 časova

Uoči meča:

Selekcija Srbije dočekuje susret sa Amerikancima nakon poraza od Australije 84:73 u jučerašnjoj utakmici, dok su „jenkiji“ odmarali nakon što su pre dva dana savladali upravo „kengure“ 98:92.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Biće ovo još jedna prilika za selektore Svetislava Pešića i Stiva Kera da isprobaju određene taktičke varijante, ali i da zabave publiku u Abu Dabiju jer će navijači imati prilike da na jednom mestu vide brojne NBA zvezde kao što su Lebron Džejms, Stef Kari, Nikola Jokić i drugi.

Ono što je jedna od najvećih dilema jeste u kom sastavu će Srbija nastupiti na ovom susretu, jer su juče protv Australije odmarali Bogdan Bogdanović i Ognjen Dobrić, a na tom meču je povredu doživeo Vanja Marinković.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Podsetimo, Srbija i Amerika će igrati i u prvom kolu grupne faze Olimpijskih igara, i to 28. jula od 17.15.

BONUS VIDEO: KAD „ORLOVI“ PEVAJU SRPSKU HIMNU: Bože pravde u Abu Dabiju pred Srbija – Australija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst