Folker i njegova bivša supruga postali kućni prijatelji.

Ana Sević i Darko Lazić posle skoro 10 godina od razvoda postali su prijatelji i sada posećuju jedni druge na porodičnim slavljima. Nakon što je sve iznenadio dolazak Ane Sević sa njenim suprugom Danijelom Nedeljkovićem na svadbu kod Darka Lazića, sada više nije nikakvo iznenađenje što su mu došli i na krsnu slavu.

Foto: izvor: KristinaS photo studio

 

Darko Lazić juče je proslavio Đurđevdan u rodnom Brestaču, a njegova supruga Katrina kao prava domaćice sve je uredila i dekorisala, te spremila i slavsku trpezu. Lazić je bio pravi domaćin, te je lepo dočekao goste, a u čelo stola postavio je bivšu suprugu i njenog muža.

Foto: Instagram prntscreen

 

Na snimcima se može videti da su Ana i Danijel imali posebno mesto i da su se sjajno provodili, ne skidajući osmeh sa lica, pa su napravili i zajednički selfi.

U jednom momentu Lazić se latio mikrofona i napravio ludu atmosferu.

sledeća vest

TV

Si u Srbiji vidi ključ pobede u ekonomskom ratu sa Evropskom unijom! Naša zemlja sa Kinom postaje ekonomska sila! Si Điping je smišljeno odabrao destinacije u Evropi, da bi napravio novi Putin smenjuje Šojgua?! Ako ruske snage pregaze Harkov, dolazi do sloma Ukrajine, uprkos mešanju Francuske!

Live TV

Putin smenjuje Šojgua?! Ako ruske snage pregaze Harkov, dolazi do sloma Ukrajine, uprkos mešanju Francuske!

O aktuelnim svetskim žarištima, ali i o spoljnoj i unutrašnjoj politici Rusije i njenom uspehu na frontu u Ukrajini, govorili su Vlastimir Vidić, novinar, prof. dr Dragan Radenović, Miloš Jevtić, novinar i ekspert za specijalne jedinice, Igor Damnjanović, novinar i ratni reporter.

Si naredio Makronu da odloži odluku o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope?! Kina čuva teritorijalni integritet Srbije! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst