Devojka iz Šapca K. K na Instagram nalogu objavila je da ju brutalno napao Čedomir Srnić, javnosti poznatiji kao naprednjački batinaš koji je na svoje sugrađane krenuo čekićem.

Kako pišu Podrinske, očevidci navode da je sinoć na Starom gradu u Šapcu, Srnić je prišao s leđa devojci K. K. prvo je polivši pićem, a zatim ju je i staklenom flašom udario u glavu.

Obezbeđenje kluba je odmah reagovalo i nasilnika izvelo, a on im je sve vreme govorio „znate li vi ko sam ja?“

Nakon toga su pozvani policijski službenici i Služba za hitnu i medicinsku pomoć.

Kako navodi povređena sedamnaestogodišnja K.K. na svojim društvenim mrežama, nasilnik je Čedomir Srnić, momak koga je cela Srbija upozala kada je na mostu u Šapcu 27. novembra čekićem krenuo na okupljene građane na protestu.

Čedomir Srnić

Foto: Screenshot/Instagram

Čedomir Srnić

Foto: Screenshot/Instagram

Čedomir Srnić

Foto: Screenshot/Instagram

Čedomir Srnić

Foto: Screenshot/Instagram

Tada je naneo telesne povrede jednom Šapčaninu. Povređena devojka ističe i da je protiv Srnića podigla dve krivične prijave zbog nasilja u prethodnom periodu, kao i da od njega trpi fizičko i psihičko nasilje godinu dana.

„Moje kretanje i moja sloboda je ukinuta. Molim sve koji vide da podele, da svemu ovome dođe kraj“, istakla je Šapčanka na svom Instagram profilu.

Nova.rs se uverila da je K. K. objavila ove tvrdnje na Instagramu, a policija u Šapcu za sada nije ni potvrdila ni negirala ovaj događaj.

SNS batinaš iz Šapca pretukao komšiju, slomio mu nos

Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)