Nenad nije mogao da obuzda svoj bes i neprestano je ponavljao da želi da ide kući.

Učesnik „Elite“, Nenad Aleksić Ša, danas je doživeo još jedan nervni slom. Naime, njega su učesnici izglasali kao novog člana odabranih, zbog čega mora da boravi u posebnom delu imanja. 

On je vidno iznerviran izleteo iz Bele kuće i počeo da viče jer ne želi da bude odvojen od svoje devojke, Mione Jovanović. U jednom momentu je čak izjavio da želi da napusti „Elitu“. 

Foto: Youtube printscreen

 

– Da se teram ja odavde, dosta mi je više. Rekao sam nemojte, ovo je nemoguće! Treba da razmišljam o izolaciji, to se neće desiti. Ja ću biti tamo. Pre ću da izađem, nego da gubim pare. Ne pada mi na pamet – rekao je Nenad i dodao:

Foto: Youtube printscreen

 

– Neću bez Mione u odabrane. Bez nje ne idem nigde. Gde mene izvuče degenerik Darjan? Poslednjeg me je izvukao! Sekund jedan više neću da razmišljam da je ona bez mene, jedva sam izgurao dve nedelje – žalio se Ša.

Ipak, tu se nije zaustavio, pa je pomenuo i kletve, za koje misli da su bačene na njega.

Foto: Youtube printscreen

 

– Neko crnilo već godinama, šta je ovo? Skinite mi kletve. Postoji kod mene nešto veće od rijalitija u šta verujem. Daj da se ne probudim ujutru! – rekao je Aleksić, a sve poslušajte u snimku.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 

Bekuta drastično smršala! Mesec dana odsutna iz

sledeća vest

Originalni tekst