Ša svaki dan iznova završava u suzama zbog svoje devojke Mione.

Nenad Aleksić Ša danas je doživeo emotivni slom nakon što je saznao da njegova devojka, Miona Jovanović, krišom gleda bivšeg dečka, Stanislava Krofaka

Ša se osamio u dvorištu Bele kuće i isplakao more suza. Miona mu se ubrzo pridružila i počela da ga teši, ali on nije želeo da je sluša jer je ubeđen da petlja sa Stanislavom njemu iza leđa. 

Foto: Youtube printscreen

 

– Rekao sam ti da me brak više ne zanima i ne plačem zbog toga nego me nervira zbog toga što sam uvideo neke stvari kod tebe, sumnje su mi se obistinile, još i dalje stižu pitanja i snimci izlaze. Da te ne volim ne bih ostao ovde, mnogo sam loše, ne znam gde se nalazim. Da me mažu ovde go*nima i da ispadam najgori – rekao je Ša.

– Šta tebe sad nervira što ljudi imaju pogrešno mišljenje o tebi? – pitala je Miona. 

– I to i zato što vidim da se gledate i imam sumnju u tebe. Ne želim da te izgubim i da odeš od mene – rekao je Ša.

Foto: Youtube printscreen

 

– Ma šta je sa tobom ja svakog tako pogledam mahinalno u prolazu nema tu ničega – rekla je Miona.

– Vidiš koliko sam ružan, raspadam se sad, ti daješ povoda za sve ovo što se dešava – rekao je Ša.

– Ma šta lupaš, lepši si od mene sto puta, ja sam se ovde sva raspala, kakav je povod dajem ovde ljudima. Sram te bilo to nije tačno što pričaš, je l sam ja sama povukla temu da li ga volim – rekla je Miona.

Foto: Youtube printscreen

 

– Nisi, ali daješ podlogu ljudima da pričaju neke stvari, ne znam, mnogo veliku sumnju imam u tebe – rekao je Ša.

– Pošto si imao pogrešne izbore u životu možda zato imaš takav stav sada – rekla je Miona

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 

Obezbeđenje hitno uletelo u Belu kuću! Rijaliti učesnici napravili pravu pometnju na imanju, uvrede se samo nižu (VIDEO)

sledeća vest

TV

Satanistička internacionala poziva na nuklearni rat! Putin rešen da im stane na put! Američki privatni vojni kompleks zarađuje i trlja ruke! Ukrajina je jedna od najzaduženijih zemalja na svetu! (VIDEO) Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO – om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u „Info jutru“ govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst