Srpska pop zvezda Jelena Karleuša oglasila se putem društvenih mreža nakon što je muzički gigant „Universal“ povukao muziku svojih izvođača sa platforme TikTok.

Hladni rat muzičke industrije sa TikTokom dostigao je vrhunac zahtevom „Universal Music Grupe“ (UMG) da sa platforme ukloni muziku njihovih izvođača, među kojima su Jelena Karleuša, Tejlor Svift, Drejk, Heri Stajls i mnogi drugi.

Foto: EPAIMAGES

 

Dana 30. januara, dan pre nego što je poslednji ugovor UMG-a sa TikTokom istekao, kompanija je u otvorenom pismu objavila da  je počela da uklanja snimljenu muziku sa platforme.

Ovim povodom putem društvene mreže Instagram oglasila se srpska muzička senzacija Jelena Karleuša.

Pesme sa albuma „Alfa“ i albuma „Omega“ uklonjene su sa TikTok- zato što moja izdavačka kuća „Universal“ nema postignut dogovor sa tom društvenom mrezom. Uklonjene su pesme svih njihvih izvođača na svetu, a to je manje više kompletna svetska muzička elita. To ne važi za lokalne izdavače i domaće kuće u Srbiji tako da imate sve druge – navela je JK na Instagramu.


Sport

Dobre vesti za Miloja! Hvang se uskoro vraća!

Fudbal

Dobre vesti za Miloja! Hvang se uskoro vraća!

Reprezentacija Jordana napravila je veliko iznenađenje na Kupu Azije pošto je u meču polufinala savladala favorizovanu Južnu Koreju rezultatom 2:0 i time se prvi put u istoriji plasirala u finale kontinentalnog takmičenja.

Spektakl u najavi! Posle skandala i oglašavanja Petkovića, oglasio se i Bjelicin advokat! Gotovo! Izvadili mu meniskus! Sada je definitivno, Embid neće biti MVP Anketa: Šta je uzrok loše igre Partizana u ABA ligi?

Partizan

Anketa: Šta je uzrok loše igre Partizana u ABA ligi?

Košarkaši Partizana sinoć su poraženi od Splita 74: 67 u Beogradskoj areni i to im je čak šesti poraz u ovogodišnjem izdanju ABA lige. Mnogi smatraju da je glavni krivac umor, ili nezainteresovanost igrača za duele koji nisu Evroliga, a šta vi mislite?

Originalni tekst