Dragana Jana Todorović jedna je od najtraženijih pjevačica i dobro zarađuje, a pored pjevanja ima i privatni biznis, te danas živi na visokoj nozi. Ipak, to nije bio oduvijek slučaj.

Jana je odrasla u veoma skromnoj porodici, živjela je sa roditeljima, bratom i sestrom, sa kojima je sve dijelila. Sada se prisjetila djetinjstva i istakla da je zahvalna na svemu što danas ima.

– Živjeli smo mnogo skromno, radovali smo se kesici štapića i kesici smokija. Dijelili smo, brat, sestra i ja, tako su nas roditelji odgajali, hvala Bogu da je to i dan danas tako. Dijelili smo jednu kesicu štapića i zaista su to divna sjećanja na porodicu i zato sam ja takva kakav jesam, da znam da poštujem sve što dobijem – rekla je Jana.

Pjevačica sa svojim suprugom Ivanom ima kćerku Kristinu Džulijan, a sada je priznala da joj je žao što nije imala još djece.

– Jedino mi je žao što sam ostala na jednom djetetu. Sve ostalo je bilo i biće i novac, i karijera, uspjeh, slava, mogu da se dese, a i ne moraju. Tek sam vidjela sada kad je moja kćerka napunila 16 godina šta je najbitnije u životu porodica, zdrava djeca i ništa drugo – kazala je Jana.

(express/blic)

Originalni tekst